Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Magyarázza már el nekem...

Magyarázza már el nekem valaki hogy miért kell a portugál -szlovén meccs előtt is a mieinkkel példálózni,öket fényezni? És még most is azt hangsúlyozni, hogy haragudhatunk az angolokra meg a portugálókra.

Figyelt kérdés
Gól kéne lőni b+, és akkor nem kéne senkire haragudni. Rohadt unalmas, de lehinkább szánalmas már...
2024. júl. 1. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem már direkt csinálják polgárpukkasztás gyanánt, eskü rájátszanak, lehet olvassák itt mostanában a sok felháborodott ember által kiírt kérdéseket.

Én csak nevetek rajtuk. Figyeld meg hogy majd tuti a döntőben is lesz “magyarozás”.

2024. júl. 1. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az EB egyenes kieséses szakaszát is a skót-magyar meccs Csoboth Kevin góljával reklámozzák...mintha nem estek volna ki
2024. júl. 1. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
2024. júl. 1. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez kb olyan, mintha én az autószerelőmre haragudnék,mert össze....tam a kocsit, és az alkatrész ár miatt x00 000 Ft lenne a költség. Oszt vannak akik ezt bekajálják... 😂😂😂😂
2024. júl. 1. 21:32
 5/6 A kérdező kommentje:

ma 21:24

Igen,az is rohadt szánalmas....

2024. júl. 1. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Mivel az M4 kormánypárti csatorna így miért csodálkozik bárki is?

Ezek képesek még mindig Gyurcsányozni is, pedig az milyen régen volt már. Akkor még Csoboth Kevin járni tanult.

2024. júl. 1. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!