Magyarázza már el nekem valaki hogy miért kell a portugál -szlovén meccs előtt is a mieinkkel példálózni,öket fényezni? És még most is azt hangsúlyozni, hogy haragudhatunk az angolokra meg a portugálókra.
Figyelt kérdés
Gól kéne lőni b+, és akkor nem kéne senkire haragudni. Rohadt unalmas, de lehinkább szánalmas már...2024. júl. 1. 21:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem már direkt csinálják polgárpukkasztás gyanánt, eskü rájátszanak, lehet olvassák itt mostanában a sok felháborodott ember által kiírt kérdéseket.
Én csak nevetek rajtuk. Figyeld meg hogy majd tuti a döntőben is lesz “magyarozás”.
2/6 anonim válasza:
Az EB egyenes kieséses szakaszát is a skót-magyar meccs Csoboth Kevin góljával reklámozzák...mintha nem estek volna ki
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Ez kb olyan, mintha én az autószerelőmre haragudnék,mert össze....tam a kocsit, és az alkatrész ár miatt x00 000 Ft lenne a költség. Oszt vannak akik ezt bekajálják... 😂😂😂😂
2024. júl. 1. 21:32
5/6 A kérdező kommentje:
ma 21:24
Igen,az is rohadt szánalmas....
2024. júl. 1. 21:37
6/6 anonim válasza:
Mivel az M4 kormánypárti csatorna így miért csodálkozik bárki is?
Ezek képesek még mindig Gyurcsányozni is, pedig az milyen régen volt már. Akkor még Csoboth Kevin járni tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!