Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok a magyar válogatot...

Mit szóltok a magyar válogatott pofára eséséhez?

Figyelt kérdés
Ugye előre kiszámolták hogy 90% eséllyel továbbjutnak, most meg Anglia jól alájuk tett.
jún. 26. 06:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Én nem bíztam az angol győzelembe, de ha már itt tartunk, akkor miért veszi biztosra itt sok ember, hogy elúszott a magyar válogatott továbbjutási esélye?
jún. 26. 07:00
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
#11: Mert gyakorlatilag elúszott?
jún. 26. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem úszott el gyakorlatilag sem. Matematikai esély van a továbbjutásra, ha ma Portugália és Törökország is ikszel minimum.
jún. 26. 07:26
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Röhögtem rajtam.

Ebben a frusztrált társadalomban sosem sikerül semmit reálisan látni vagy helyén kezelni a sikereket, most pedig lehet számolgatni, mert a világverő magyar válogatott 3-ből két meccset elvesztett, a 3-at is orbitális mázlival tudta csak megnyerni.

És hogy miért röhögök? Mert most előmászott az összes frusztrált proli magyar szurkoló jól megmondani, hogy az angolok így meg így, direkt csinálták stb. Jajaja, bizonyára csak azzal foglalkoztak h a magyar válogatott nehogy továbbjusson :D

Elemző yt podcastokban is áttekerem a magyar válogatott szóló részt, annyira fárasztó már a vergődés.

jún. 26. 08:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"azonos időpontban kellene rendezni a meccseket"

Erre én is gondoltam, csak akkor egyszerre még több stadiont érintene az egész, úgyhogy szervezésileg biztos nehezebb lenne megoldani, így drágább is lenne...

jún. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!