Vélemények Skócia ellen győzelemről? Sikerülhet a továbbjutás?
Elgondolkodtató hogy egy ilyen tornán az orvosi stáb hezitál hogy menjenek vagy sem, mert a protokoll így és úgy szól. Ilyenkor el kell felejteni és menni minél hamarabb mert sose lehet tudni!! Lényeg hogy Varga jól van❤️🤍💚
Viszont a mérkőzés kb olyan volt mint Svájc ellen, az utolsó 15-20 perc amit megnyomtunk és megnyertünk, és bárki bármit mondd megérdemelt lenne a továbbjutás❤️🤍💚HAJRÁ MAGYAROK❤️🤍💚
Fradistaként soha nem örültem még ennyire Újpesti gólnak, megsirattak a srácok❤️🤍💚
Izgalmas meccs volt, nekem azért az elejétől fogva tetszett (nem nézek sok focit egyébként). Megérdemelt győzelem volt a tegnapi. Szerintem a magyar válogatott EB teljesítménye közel sem volt annyira siralmas, mint sokan mondják. Csak az a Svájc ellen játszott első félidő, amit kitörölnék az emlékezetemből és a téridőkontinuumból...ott sajnos megérdemelt volt az a kapott két gól.
A továbbjutás a nyolcaddöntőbe sikerülhet, egész nagy esély van rá, bár innentől nem rajtunk múlik. Azt, hogy jobban megérdemeljük-e, mint más csoportharmadik csapat azt nem tudom, de minden esetre én örülök, ha úgy alakul, hogy mehetünk tovább, bárki ellen is áll ki a csapat, én szurkolni fogok.
Nagyon remélem, hogy nem jutunk tovább!
A magyar labdarúgás érdekeit szem előtt tartva remélem, ma a horvátok vagy az albánok nyernek és a csehek verik a törököket.
2-es vagyok - kedves 3-as
Ajánlom figyelmedbe a soraim áttanulmányozását:
"A MAGYAR LABDARÚGÁS ÉRDEKEIT SZEM ELŐTT TARTVA"
Csak más kérdés, hogy én távlatokban gondolkodom... szakmai ártalom, amiért persze sokan utálnak, akik erre nem képesek
Rövidtávon ha továbbjutunk, mi lesz?
Jön a nyolcad és kapunk egy sima 3-ast és majd a meccs után az lesz, hogy ezért kár volt továbbjutni és sok negatív érzés fogja körbe venni a csapatot.
Hosszútávon ha tovább jutunk, akkor a média és a "belsők" folytathatják azt a hazug politikát, ami a magyar foci kapcsán folyik. Épp a média és a szakma tehet arról, hogy itt tart a mai focink. Meg kell tisztulnia a labdarúgásunknak, ehhez pedig rendszerszintű változásra van szükség, értékrend és személyi változásokkal. Ehhez kell a bukta, a több kudarc, aminek ez az EB tovább nem jutás egy eleme lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!