Milyen EB az, ahol tovabb lehet jutni 2 vereseggel, 1 gyozelemmel es -3-as Gk-val? Kiesni nehezebb mint tovabbjutni.
Ez az az EB. Egyébként miért is fáj ez neked? Úgyis csak az számít, hogy ki nyeri meg, nem? Vagy mondjuk az első 3 helyezett. Bővül az UEFA, mostmár mikroállamok (Lichtenstein, Gibraltár), kis szigetországok (Feröer, Málta) és nem egészen európai országok (Kazahsztán, Azerbajdzsán) is neveztek. (53-an neveztek a selejtezőre és összesen 24-en vannak az EB-n)
Nem teljesen értem miért fáj az az embereknek, ha a kisebb országok is kapnak esélyt, legalább nekik is van mit nézni, van kinek szurkolni. Megnyerni úgyis valamelyik focinagyhatalom fogja.
Na meg nyilván több meccs, nagyobb nézettség, jobban kihasználják a stadionokat, több pénz. Egészen biztosra veszem, ha pénzügyileg nem érné meg, hogy minél több országot kijuttatnak az EB-re, akkor nem így lenne. De mint mondtam, szerintem van egy pozitív vonulata ennek, had örüljön a nép, hogy kijutottunk és van esély továbbjutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!