Az összes szomszédunk (+Csehország) pályára lép a köv. 3 napban, mi van ha összekonspirálnak Magyarország ellen, hogy mi essünk ki?
nehéz lenne, mert a horvátoknak az olaszokkal kellene konspirálni, az osztrákoknak a hollandokkal, az ukránoknak a belgákkal, stb...
egyedül a román-szlovák tud konspirálni egy iksszel, de egyrészt túl későn van a meccsük (addig továbbjuthatunk), másrészt tőlük kell legkevésbé félni
Nemzetközi szinten amennyire utálnak minket a bírók lehet megtesznek mindent annak érdekében, hogy ne jussunk tovább.
De egyébként örülök, hogy így alakult mert így minden napra jut egy olyan meccs ami akkora izgalmat hoz magával mintha a magyarok lépnének pályára. Ha simán tovább jutottunk volna akkor tűkön ültem volna a nyolcaddöntőig, így még azonban van izgalom legalább.
"Nemzetközi szinten amennyire utálnak minket a bírók lehet megtesznek mindent annak érdekében, hogy ne jussunk tovább."
Miért?
Az ilyen helyzetelre én azt szoktam mondani, hogy tetszettünk volna úgy játszani, hogy ne mások meccsein múljon.
Egyébként butaság, ezen a szinten ez nem úgy működik. Ezek a csapatok minél kobb eredményt akarnak eléeni, nem azt, hogy csak azért is kiessem a szomszédjuk. Amiért szívhatunk, ha az olaszok, hollandok úgy gondolják, úgyis továbbjutottak, mehet egy kis pihi, nem kell törni magukat annyira.
A magyar néplélekkel jól rezonál ez a gerjesztett áldozatszerep. Ezt jól használja a kormány, és ebből következnek az ilyen kérdések.
A románok bármit konspirálnak a szlovákokkal, extrém esettől eltekintve előttünk végez mindkettő. A szlovénok és a csehek pedig megpróbálnak majd nyerni, ami számunkra kedvezőtlen lenne. De talán nem annyira hungarofóbiából teszik, mint a továbbjutás reményében.
Nézzük, mit tudnak konspirálni ellenünk, a meccsek időrendjében:
-Csehország: Jól kicsesznének velünk, ha megvernék az olaszokat, persze óvatosan, mert ha négy góllal verik őket, akkor már megelőzhetjük az olaszokat.
-Szlovénia: Ők is a levesünkbe köphetnek, ha galád módon nem kapnak ki Angliától.
-Szerbia: Ők nem igazán tudnak beleszólni a mi továbbjutásunkba, bármit is játszanak, de ugye tudjuk, hogy Orbán jóban van Vucsiccsal.
-Ausztria: Na ők aztán keresztbe tudnak tenni nekünk, csak annyit kell tenniük, hogy ne kapjanak ki négy vagy több góllal. Szerintem meg fogják próbálni a szemetek.
-Románia, Szlovákia: Egymás ellen játszanak, egy döntetlennel biztos megelőznek minket. Az mellékes, hogy így ők is biztos továbbjutók.
-Csehország: Ezekkel csak a baj van, ha egy-két góllal nyernek a törökök ellen, akkor tovább mélyítik a V4 problémáit. Hárommal már segítenének nekünk, de ebben az esetben az vigasztalhatja Svejkéket, hogy az Orbán-haver Erdogan-csapatot a magyarok mögé taszítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!