Tippmixnél a félidős fogadásokba beleszámít a hosszabbítás?
Figyelt kérdés
Raktam egy olyan tétet, hogy „ a vendégcsapat nyer legalább egy félidőt” arra fogadtam, hogy nem.
A 90 perces játékidő letelt, de sajnos a hosszabbításba a magyarok lőttek egy gólt.
Most ezzel nyertem? Mert ugye 90 perc alatt ez nem is történt meg, de a hosszabbításba lett gól.
Ez hogy számít ilyenkor?
jún. 23. 23:31
1/5 anonim válasza:
Így jár aki a hazája ellen fogad. :)
Buktad.
2/5 A kérdező kommentje:
Sz@arok a hazára, a mix jöjjön az a lényeg.
De miért ment el, ha a hosszabbításba lőttek gólt?
jún. 23. 23:35
3/5 anonim válasza:
Mert az is a félidő része. Ha 2x15 perc hosszabbítás lenne a nyolcaddöntőben, az már nem számítana bele.
4/5 anonim válasza:
Kabaré hosszúságú hosszabbításban, lesgólon megy el a mixed, na ezért nem tippmixelek soha többé évek óta.
5/5 anonim válasza:
Minél tovább játszol, annál jobban érvényesül a statisztika. Magyarul bukni fogsz, rengeteg pénzt. Ha van eszed, akkor most hagyod abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!