Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megrendezett volt a magyar gól?

Megrendezett volt a magyar gól?

Figyelt kérdés
ennek így kellett lennie, vagy valóban ügyesek a magyarok?

jún. 23. 23:01
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
egyéb
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Szánalmas hogy ezzel a játékkal tovább fognak menni, ráadásul még megint egy hétig lehet majd hallgatni a fényezést a fideszmédiában.
jún. 23. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Szép gól volt.

Az a helyzet, hogy ez a skót válogatott még a mienknél gyengébb. Pedig ez a magyar válogatott se acélos finoman szólva

jún. 23. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Igen, Orbán ezt is elintézte nekünk
jún. 23. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Na mindegy, majd legközelebb kiesnek. 🤣
jún. 23. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Tojok rá, hogy ki antimagyaroz, én a büdös életben nem fogok nekik drukkolni. Amíg minden pénzt a fociba tolnak, az apám meg meghal, mert sehol nem fogadják szakorvos híján, a foci az utolsó, ami érdekel.
jún. 23. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Azt hittem elveszik les miatt, mert gyanús volt Sallai helyezkedése az indításnál, csodálkoztam hogy nem is nézték vissza.
jún. 23. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Valóban eleg lesgyanús volt,és vissza sem mutatták...
jún. 23. 23:18
 8/13 A kérdező kommentje:
5 sajnos jól látod a dolgokat, sajnálom apád, én az anyámmal vagyok hasonlóan.
jún. 23. 23:19
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom apátokat és anyátokat. Csak azt kéne megérteni, hogy erről nem tehetnek a focisták. Az az ember, aki az életét feltette erre, nem hibáztatható azért, mert egy őrült miniszterelnök teljesen szétb@szta az egészségügyet többek között. Borzasztó korlátoltságra vall, ha ezt valaki nem képes megérteni.
jún. 23. 23:37
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
#7 Érdekel valakit? A német meccsen két gólt adott meg a bíró, ami szabálytalan volt. Ezzel Németország csoportelső lett, egyébként mellettünk kullogna.
jún. 24. 01:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!