A hollandok 100%-ig szabályos gólját miért vették el?
Figyelt kérdés
Persze bevonalazták hogy les volt, csak hogy azt nem kellett volna 5 percig videózni. Ugyanis az a játékos nem avatkozott játékba, meg sem mozdult, a gól így teljesen szabályos volt.
Nyilván a valóságban egyértelmű hogy azért vették el hogy 0-0 legyen a meccs, valami okból minden EB-n kötelező 0-0-ra fújni legalább egy meccset, de az indoklás azért érdekelne, hogy kő szabályos gólt mégis mi alapján vettek el. Amióta létezik a futball, azóta az a szabály, hogy akkor les ha a lesen lévő játékos játékba avatkozik. Mivel ez itt nem történt meg, így nem lehetett les, mégis les miatt vették el. Indoklásra kíváncsi lennék.
Szerintem is bunda volt, még az első félidőben volt egy francia helyzet amikor Griezmann kb 3 méterre az üres kaputól elesett a labdában. Továbbjutott mindkét csapat az 1 ponttal és mellé kerestek egy kis pénzt.
2024. jún. 22. 06:28
2/6 anonim válasza:
Tipikus magyar vagy azt hiszed jobban ismered a szabályokat mint a bíró. Azért vették el mert a lesen lévő jàtékos zavarta a kapust. A kapus zavarása meg játékba avatkozás, konkrétan le van írva a szabályokba (onnan tudom hogy egy hónapja vizsgáztam belőle) Ez egy nagyon jó döntés volt.
2024. jún. 22. 06:29
3/6 anonim válasza:
Erre mondják, hogy Isten nem ver bottal. A német-magyar meccsen ugyanis holland bíró és videóbírók adták meg a szabálytalan első német gólt, illetve nem adtak meg nekünk egy tizenegyest.
2024. jún. 22. 08:04
4/6 anonim válasza:
3
Az a gól sem volt szabálytalan. Az pont szürke zóna a szabálykönyvben, én is megadtam volna, meg szerintem 10-ből 9 játékvezető megadja. A kezezés véleményesebb volt
2024. jún. 22. 08:12
5/6 anonim válasza:
Szinte a kapus mellett állt a lesen lévő játékos, nem volt szabályos gól.
2024. jún. 22. 08:57
6/6 anonim válasza:
Kérdező, talán állj be a hideg zuhany alá, aztán már hideg fejjel olvasd el a vonatkozó szabályokat és ezek után nézd vissza újra több kameraállásból a történteket. A konteózás senkit nem érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!