Rossit lemondatják, ha 0 ponttal térünk haza?
Figyelt kérdés
Ha mégis szerzünk egy keveset, de még azzal is kiesünk? Kinek a felelőssége lesz?2024. jún. 21. 13:05
2/9 anonim válasza:
Remélem igen, a svájciak elleni vereségben is vastagon benne volt.
3/9 anonim válasza:
Ha le nem is mondatják, de szerintem az lenne a minimum, hogy vállalja a felelősséget és lemond.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Vállalni szerintem nem fogja, mert az eddigi meccsekről is úgy nyilatkozott, mintha minden elvárást felülmúltunk volna.
2024. jún. 21. 16:34
5/9 anonim válasza:
Nem Rossit védem, de mennyire voltak reálisak azok az elvárások? Mert értem én hogy a szurkoló EB-t akar nyerni és ünneprontónak lenni nem szép, de azt egy percig sem gondolhatták komolyan hogy harmadik helynél előrébb végeznek a csoportban
6/9 A kérdező kommentje:
Nos, ha reális nem is volt, az akkor is tény, hogy gyengébben szereplünk, mint 4 évvel ezelőtt. Rossi nem azért lett megválasztva, hogy visszafelé fejlődjünk. Mellesleg sokkal kisebb mérkőzések is voltak már, ami után az edző/kapitány munkanélkülivé vált. Konkrétan az 1900-as évekből emlékszek olyan esetre, amikor élő adásban bontották fel a szerződést, miután durván leszerepeltek.
2024. jún. 21. 19:54
7/9 anonim válasza:
5
Nem gondolom, hogy irreális elvárás volt. Vagy nem kéne ennyire nyomatni meg fizetni őket, nem? Esetleg edzeni, regenerálódni és gyakorolni kéne és nem reklámokban tolni a jorksíri tájszólással...pláne nem mekis kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!