A kérdező szavazást indított:
Igen, győzünk
Nem, kikapunk
Szerintem döntetlen lesz
19 szavazat
1/7 anonim válasza:
Végig néztem a tegnapi meccsét a skótoknak. A látottak alapján egy döntetlenben lehet bízni, de inkább a skót győzelem felé hajlok, mivel tudják a skótok is, hogyha nyernek nagy valószínűséggel ott lesznek a nyolcaddöntőben.
3/7 anonim válasza:
Ha normális játékvezető gárdát kapunk, és nem egy nyallert mint tegnap, akkor van esély egy normális mérkőzésre.
4/7 anonim válasza:
Hagyjuk már a játékvezetést. Nem a játékvezető tehet róla, hogy képtelen gólt lőni a válogatott, meg épkézláb támadásokat vezetni.
5/7 anonim válasza:
4# Nekem mind1, de olvasva a nemzetközi sajtót, feltűnően sok a negatív reakció a játékvezetőt illetően. A saját országából megírták, hogy elcsalta a meccset. Az uefa meg cenzúrázta Rossi nyilatkozatát, amit a meccs után adott.
6/7 MDaniel98 válasza:
Amennyiben úgy játszunk mint a Német meccs nagy részében, akkor igen, nem hiszem, hogy a skót válogatott annyiban jobb a minőségében mint mi. A továbbjutásban viszont szerintem nem kell bízni, az akkor ment el, amikor nem tudtunk legalább egy pontot szerezni a svájciak ellen. Annak sok realitása sose volt, hogy a németeket a saját rendezésű tornájukon verjük meg, az se lepne meg, ha begyalogolnának a döntőbe.
7/7 anonim válasza:
Döntetlen lesz és nem mi fogunk vele továbbjutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!