Nőként miben lehet elhelyezkedni a labdarugásban?
Figyelt kérdés
Gondolkozok hogy mondjuk játékos menedzser vagy valami más munkát vállalnék a közeljövőben a labdarúgásbanjún. 19. 17:51
1/9 anonim válasza:
Ha nem fociztàl legalább női nb1ben szóba se àllnak veled a csapatok
2/9 anonim válasza:
1 vagyok ez a női focira vonatkozik. A nagy férfi klubok még esélytelenebbek
3/9 A kérdező kommentje:
😅😅 köszönöm de egy kicsit félre ment az üzenetem ezek szerint. Én nem labdarugó szeretnék lenni hanem az e mögötti részletekbe szeretnék elhelyezkedni, említésképp mint menedzser vagy ilyenek nem vagyok túl tájékozott és nem tudom hol kéne utánna néznem ezért kérdezem itt gyik-en
jún. 19. 23:14
4/9 anonim válasza:
Nagyobb csapatok nem képeznek sportmúlt nélkül edzőket meg hasonlo stabtagokat
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy képzettnek kell lenni ezért írtam hogyha valaki tapasztalt vagy van tudása róla akkor megköszönném ha tudna segíteni
Hol kezdjem mit kezdjek meg inkább mint mondtam a menedzseri rész érdekel leginkább
jún. 20. 02:35
6/9 anonim válasza:
Válassz ki egy csapatot és nézz körül a honlapjukon, hogy keresnek-e és ha igen, milyen munkakörbe keresnek embert és milyen végzettségekkel, hogy tudd, kb. merrefelé kéne elindulnod. Egy nagy sportklub hatalmas üzem, rengeteg embert foglalkoztatnak egy csomó munkakörben. Itt van pl. a Fradi:
De az abszolút igaz lehet, hogy ha a közelében sem voltál soha a labdarúgásnak, akkor nem pont rád akarják majd bízni a menedzserkedést (akármilyen végzettségeket is szerzel meg hozzá), hiszen így semmi rálátásod az egészre.
8/9 anonim válasza:
7 főállásban ezt dolgozni rohadt melós. Úgy 5-7 év minimum kell, hogy eljuss egy olyan szintre, ahol már meg lehet élni ebből
9/9 anonim válasza:
#8 Értem, nem igazan ertek hozza😅 csak egy tipp volt, van egy magyar csaj (Vadász Fanni) ha jól tudom ő játékvezető(volt) és onnan jött az ötletem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!