Melyik a leggyengébb csapat az EB-n?
nekem a csehek és az ukránok sem tetszettek...
de az tutti, hogy honfitársaink is esélyesek.
meglátjuk 1 hét múlva
Most, hogy 4 között vagyunk azt hiszem, a leggyengébb válogatottak sorát meg lehet osztani.
Nem érdekel, ki mit csinált korábban, mit tett le az asztalra, hánymillió gólt rúgott, mióta nem kapott ki, csak az EB-n mutatott teljesítményt veszem alapul.
Ezek alapján a leggyengébb csapatok:
1. SCO >> Az első meccsre lehet mondani, hogy 10 emberrel 1 félidő, még védhető és utána volt egy egész jó meccsük, bár kérdéses a megítélése, mégis azért a németek és a magyarok elleni defenzív játék és nulla kreativitás sztem egyértelműen ide sorolja úket
2. HUN >> 3 meccsünk volt és 1 pontot szereztünk (ami 3-nak van álcázva), totál reménytelen 2 meccsel. Svájc ellen azt sem tudtuk, melyik világon vagyunk, a németek ellen rendben voltunk, a skótok ellen megint nulla; reggelig nem lövünk gólt, ha a skótok nem nyílnak ki, minthogy kell nekik a 3p
3. POL >> én sokkal többet vártam tőlük... Egyszerűen semmi érdeklődés nem volt az EB iránt
4. CZE >> a TUR, GEO, CZE trióból bárki továbbléphetett... De ezzel a semmilyen játékkal... Az első meccsen kifújtak. Ott jó 90p-ük volt, utána semmi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!