Mit szólsz hozzá hogy a lesajnált románok és szlovákok simán lefocizzák az értékesebb keretű csoportellenfeleiket, míg a nagyarcú magyarok labdába se rúgtak Svájc ellen?
Figyelt kérdés
Pedig a magyar honlapok az EB előtt a magyar válogatottat top 10be sorolták meg Rossit 3. legjobb edzőnek 😂😂2024. jún. 17. 18:25
1/5 anonim válasza:
Szokásos közmédiás, nemzeti sportos felszopkodás. Szlovákoktól, románoktól is messze vagyunk. De sztem még a szlovénoktól is.
2/5 anonim válasza:
Röhögném ha minden szomszédunk győzne,tehát a labancok is.csak a csetnikek nem,meg persze az ukránok akik a szőrösökkel játszottak..
De ahhoz mint szólsz hogy a nagy magyar sportnemzethez képest a háború súlytotta Ukrajna milyen jól szerepelt az atlétikai EB-n?a fidesz sajtó be sem számolt a vébéről,1-2 nyúlfarknyi cikket leszámítva.
3/5 anonim válasza:
Én még óvatos lennék ezzel a szlovák vezetéssel.
4/5 anonim válasza:
Meglepett, pozitív csalódás. Szerintem holnap a grúzok is nyerni fognak. Szégyellhetik magukat Szoboszlaiék
5/5 anonim válasza:
Én nem érzékeltem a válogatottunkon, hogy elbizakodottak lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!