Mainap 15:00kor románia–ukrajna meccsen. Ukránok megnyerik?
Figyelt kérdés
1.Román csapatnak lesz esélye döntetlenre játszani?
2.Ukrán válogatot menyire jok?
3.Ukránok lövigbe elsö gólt?
jún. 17. 06:03
11/21 anonim válasza:
Régen volt már olyan meccs, ahol ennyire nem tudtam, ki ellen szurkoljak.
13/21 anonim válasza:
Kár hogy mindkét csapat nem kaphat ki :D
14/21 anonim válasza:
Ezek az EB-n focizgatnak, mint hazafi ukránok, a Kárpátaljáról meg viszik a magyarokat a frontra.
Amúgy a háborúban két ellenfél van, ahogy az érmének is két oldala van.
15/21 anonim válasza:
Ha belementünk kicsit a politikába, akkor szívesen megkérdezném a sok orosz ellenest, hogy amerika vajon mennyire örülne, ha a ruszkik pl. Mexikóba telepítenének nukleáris fegyvereket?Biztos boldogok lennének.
16/21 anonim válasza:
15: én nem vagyok se Orosz ellenes, se Ukrán ellenes, csak nem értem hogy miért vesz részt Ukrajna a tornán?
1 vagyok
17/21 anonim válasza:
#16 Látod, ott is az van, mint nálunk. Ha focista vagy, akkor tiéd a világ. Lehetsz akármilyen h.lye, teljesen mindegy, csak focista legyél.
18/21 anonim válasza:
Szerintem megszületik a második döntetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!