Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kész az új Szobó dal. Vélemények?

Kész az új Szobó dal. Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
jún. 14. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Túlsztárolják megint.

Nem igaz, hogy nem tűnt fel még a magyar médiának, hogy akit így felsztároltak az mind eltűnt a süllyesztőben. Fszért nem tudják békén hagyni.

Nem baj, majd eltűnik ő is aztán megint nem lesz focistánk vagy 20 évig akinek lesz esélye magasabb szintre jutni.

jún. 14. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Sok utálót fog szerezni...

Elég gáz, hogy Rossinál ő a kivételezett, de mire...?

Úgy látszik, az olasznál a zsé játszik és elég, ha a 70M-s számla lép pályára, teljesítmény nem kell hozzá.

Várhatóan pedig fel fog menni az értéke, ha csak nem lerúgják 10 perc után vagy állítják ki az első meccsen és tiltják el...

jún. 14. 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:

ma 16:36

Engem már most irritál. Nem hinném,hogy felfog menni az ára,ha a Liverpoolban az utolsó 10-15 meccsét nézzük. Hiába van valaki sztárolva,ha a teljesítménye meg.... Esetleg akkor felmehet az értéke ha a csoportban 3 meccsen lő 4-5 gólt de erre vajmi kevés az esély szerintem... Ha 4-5 gól akkor inkább Varga Barnabás. Engem az irritál a legjobban ,hogy csak őt ajnározzák. Holott Kerkez sem rosszabb a posztján,mint ő....

jún. 14. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
89%

Nem, akkor nem ismered a sportszakma gazdasági oldalát. A manageri oldalról is ismerni kell a folyamatokat, ez ugyanúgy hozzátartozik.

Fel fog menni az értéke, hogy mennyivel, az a teljesítményén múlik.

jún. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!