Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki most a legesélyesebb a...

Ki most a legesélyesebb a foci EB-n? Az olaszoknak van akkora esélyük, mint legutóbb?

Figyelt kérdés

#futball #focieb #focikutya
jún. 9. 12:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kevesebb az esélyük. Halálcsoportba kerültek, meg úgy egyébként is átalakulóban vannak.
jún. 9. 12:14
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Franciáknak, angoloknak van nagy esélyük
jún. 9. 12:35
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
A legjobb csapatok: Belgium, Hollandia, Német o., Spanyol o., Portugália, Anglia, Olasz o.,Francia o.! Ebből kérdéses hogy ki kerül ki a B-csoportból mert az a halál csoport úgyhogy szerintem nem spanyol vagy olasz nyeri! Németeknek és angoloknak most gyengébb évük van! Belgium, Hollandia, Portugália jó csapatok de kisebbek mint az előzőleg elhangzottak! Így marad Francia o. ők most nagyon erősek és a VB-n jól szerepeltek és másodikak lettek! Szerintem Francia o.!
jún. 9. 12:43
 4/21 anonim ***** válasza:
35%

angol, francia, portugál a három legesélyesebb csapat sztem.

sokan a németeket is esélyesnek tartják, de szerintem ők kicsit túl vannak értékelve.

jún. 9. 12:44
 5/21 A kérdező kommentje:
Miért halál az a csoport? Spanyolok oké, ők megszorongatták az olaszokat legutóbb, de Albánia és Horvátország annyira nem durvák, nem?
jún. 9. 12:46
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
#5 a B csoport a halál csoport! Horvát ország is jó! 3 Remek csapat! Mindig kineveznek egy halál csoportot minden VB-n,EB-n,BL-en! Az a halál csoport ahol a legtöbb jó van!
jún. 9. 12:48
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül aki nem annyira jó ott azok az Albánok
jún. 9. 12:50
 8/21 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem se "halál csoport", mivel 3 csapat is továbbjuthat, szóval csak az albánokat kell megverni a többieknek és nagy eséllyel az is elég a továbbjutáshoz. A legerősebb csoport egyértelműen a francia, holland, osztrák, lengyel.
jún. 9. 14:00
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a spanyolok, angolok és franciák esélyesebbek, de a portugálok is. Persze attól még nem szabad leírni az olaszokat
jún. 9. 15:18
 10/21 anonim ***** válasza:
71%
#8 mindenki más a B csoportot nevezi annak! A szerinted legerősebb csoportban egyértelmű a franciák nyernek! Ausztria és Lengyelország nem jó! Hollandia egy kicsit! A B csoportban szinte mindenki jó és kérdéses hogy ki jut tovább!
jún. 10. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!