Miért van idehaza olyan sok károgó Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban?
Mert agyon van sztárolva (és ezzel párhuzamosan rommá fizetve), kikiáltották őt a következő Puskásnak meg Ronaldónak, csak teljesítmény, tudás meg ugye nincs hozzá. A Liverpoolban is inkább padoztatják, mert rendre ellenfélnek passzolgatta a labdát, annyira jó focista. Az arca meg akkora mint a Bécsi kapu.
Ha az apja nem volna fideszes, valószínűleg a kutyát se érdekelte volna soha.
Én már azóta tudom, ki ő, amikor még a kutya nem ismerte...
A focistát, csapatot sokszor nem önmaga miatt utálják, hanem az ők körülvevő hype miatt, az őt istenítők arroganciája miatt. Ez sok érzelmet szül, mert többeknek már sok az őt körülvevő médiacirkusz. Már azt is lehetett tudni ősszel, épp mikor ment mosdóba, mit evett, hányat ásított, s közben hangoztatták, hogy 70M€. Azt épp elfelejtették, hogy ez egy friss igazolás, és az árat az igazolások ára határozza meg, ráadásul PL-be ment, ahol a klubok legendánsan hajlandók többet kiadni a focistáért, mint más országok. Ha nem Pool, hanem mondjuk ATM, akkor ez kb 45-50M.
Azt is látni kell, hogy ősszel lesz egy új lökés ebben, hisz, ha nem lesz szélsőség, nem állítják ki 10p után vagy efféle, akkor az EB után 10-20%-kal fel fog menni az értéke és ezt kell majd folyatni a csapból is.
Más kérdés, hogy p önnön maga is tehet arrl, hogy sokak nem szívlelik. Mint mondtám, amikor a kutya nem tudta még, ki ő, már akkor láttam. Rúgott 2 egyeneset a labdába 16 évesen, de a tetkó, a zselé már ott volt. Az értékrendre ez szépen utal, s minthogy közvetetten ismerem, tudom, hogy sokak, a személyiségét érő vádjai igaz is lehet.
Ami az intelligenciáját illeti, nem focista-int-t, azt megmutatja, hogy a hirdetésekben milyen szintű tudást tett le az asztalra. Igazából ő egy tipik focista, aki egy normális magyar mondatot nem képes megfogalmazni, nem épp az eszéről, tudásáról híres. Mint focista, elismerem, jó játékos, nelünk, magyarok számára az EGY, de nyugatot szán meg egy hozzá hasonló van. Nyugati szinten ő egy közepes játékos, de mindenek előtt egy politikai termék.
Nem szeretek politizálni, de el tudom képzelni, hogy az ő személye is levetíti a politikai palettát: az őt istenítők narancsok, akik szélsőségesen utálják, ők pedig balosok.
Én elismerem azt, amivel rendelkezik, de azt is észreveszem, amivel csak felaggatják, de önmagában köze sincs hozzá. Jó játékos, de a PL sok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!