Szoboszlai szerintetek megy a süllyesztőbe? Pláne hogy új edző lesz?
Régebben nem rossz indulatból de "kritizáltam" hogy ez a jó játéka csak ideiglenes. És majd megy kölcsönbe a Norwich ba...
De lehet beigazolódik mert egyre többet padozik.
Ettől függetlenül magyar szinten még mindig magasan a legjobb játékos!
Szóval tiszteletet érdemel.
Én hiszem, hogy a 70M-val túl volt értékelve. A management feladata, hogy minden terméket, befektetést értékeljen, hogy pl SZD esetében megtérült-e a 70M azon része, amit 1 év alatt kalkuláltak.
Ne feledjük el, EB lesz, és ha extrém dolgokat figyelmen kívül hagyunk, akkor feltehetően nőni fog az értéke. Mondjuk legyünk realisták, és mondjuk, hogy egy jó, de nem klasszis játékával a nyolcaddöntőben búcsúzunk.
Sztem így még az is benne lehet, hogy eladják, hisz nyereséggel tehetik, holott mondjuk a szezonja alapján nem láttak bele annyit.
Szóval az EB függvénye sztem.
1
Jelenleg 40m körül mozog az értéke szóval ha az EB-n nagyot domborít akkor is bukóval fogják eladni. Szimplàn annyi a kérdés hogy meddig éri meg várni hogy feltámad vagy inkább kárcsökkentés miatt azonnal megszabadulnak tőle.
4
Ők a legutóbbi eladáskori árat nézik. Egyáltalàn nem mérvadó.
Kap egy posztot Vikotától, osztan majd hírdetheti labdával a kezében azt, hogy:
"Több tiszteletet! Több tiszteletet!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!