Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lesz még egy, Lionel Messihez...

Lesz még egy, Lionel Messihez hasonló futballzseni a sportág történetében?

Figyelt kérdés

máj. 20. 01:10
1 2 3
 21/25 Psycho ***** válasza:
100%

#9: Messi 5 aranylabdát nyert Xavi, és 4 aranylabdát Iniesta távozása után... NEM ő lett sikeres Xaviék miatt, hanem kis túlzással Xaviék lettek sikeresek őmiatta.

Természetesen az a spanyol (arany)generáció bivalyerős volt, de érdemes észrevenni, hogy Messi akárhova megy, egyszerűen fényévekkel jobb még a világklasszisoknál is.

Ha jól emlékszem Xabi Alonso mesélte egy nyilatkozatában, hogy az edzőképzésen felvázoltak nekik egy rakás védekető taktikai elemet, hogy a különböző típusú játékosokat hogyan lehet megállítani. Majd az óra legvégén mondta az oktató, hogy mindezt felejtsétek el akkor, ha Messi az ellenfél.

Ilyen játékos szerintem nem lesz még egy. A foci kb 170 éves sport, ennyi időt kellett várni Messire. Annyi rekordja van, hogy követni is nehéz.

Azt tudom elképzelni, hogy egyszer jön egy játékos, aki megdönti az egyik rekordját. Aztán jön egy másik kiemelkedő futballista, aki megdönt egy másikat. Az évek, évtizedek alatt Messi rekordjai megdőlnek majd, de kizárt, hogy egyetlen ember fogja ezeket megdönteni.

okt. 5. 21:46
 22/25 anonim ***** válasza:
28%

Ha annyira nagy fociszerető vagy, akkor tudhatnád, hogy a Real Madrid játékosa, illetve két évet lehúzott az AC Milanban is stabil kezdőként. Most éppen sérült, azért nem játszik.

okt. 5. 23:09
 23/25 anonim ***** válasza:
79%
#22 de az vagyok, tehát Real játékos? Akkor azért nem ismerem mert az televan sztárokkal és egy ilyen névtelen 💩 nem fért bele a kezdőbe. Az ilyen állandó kispadosokat nem ismerem bocs.😂
okt. 6. 08:34
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
Nem nagyon értesz a focihoz ha azt mondod hogy a Madrid kispadján ül a következő Leo Messi.
okt. 6. 08:36
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Én!
okt. 6. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!