Mi történt a Sheriff Tiraspol csapatával?
én Sheriff szurkolo vagyok
az történt hogy szezon elején kirugtuk a jo edzőt Roberto Bordint egy rosszul sikerült meccs miatt a Slavia Praha elleni idegenbeli 6-0os vereség után akit meg utána hoztunk Roman Pilipchuk az nagyon szar volt azota már az is ki lett rugva utána edzö nélkül voltunk kb 2 honapig
a másik meg hogy mindig eladjuk az összes játékost akit lehet a tulaj meg nem nagyon akar igazolásokra költeni pedig most volna miböl mert elözö 3 évbe volt bevételünk böven de szinte mindenkit ingyen hozunk normális kapust meg nem is sikerült találnunk ebbe a szezonba
a Petrocubnál meg most több a pénz mint pár éve volt van most ott valami külföldi befektető az meg hogy meddig jutnak nemzetközi kupába attol is függ milyen sorsolást kapnak meg hogy kiemeltek lesznek e az 1.forduloba ha az meg lesz és nem kapnak nagyon szerencsétlen sorsolást akkor 3.számu kupába lehet esélyük főtáblára jutni
nekünk meg megvan már a uj edzönk valami noname ukrán akinek kb 2 éve nem volt csapata szerintem azzal se leszünk jobbak van rá esély hogy a következö szezonba se nyerjük meg a bajnokságot meg nemzetközi kupába se jutunk messzire most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!