26 évesen még van esélyem egy kosárlabda kariert megvalósítani?(F)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
26 éves férfi vagyok.(210cm)
Tudtok olyan emberről aki hasonló korban kezdte volna a kosárlabdát és egy jobb csapatba (jó fizetéssel) befutott?
Köszi a válaszokat
Pacsi
máj. 10. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Igen,sikerülhet
Nem,hagyd a francba
Inkább menjél kapálni!
Korrupt a rendszer és csak azok kerülnek be akik valakik és tele a zsebük szotyival
Mi volt a kérdés?
Ez nem is rendes munka,inkább menjél gyárba dolgozni.Még ilyet?
21 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ha eddig nem figyeltek fel rád, akkor nem vagy annyira tehetséges. Lelkes amatőrökkel meg tele a padlás.
2/10 anonim válasza:
Nem az év és a magasság számít hanem a tehetség.
Ha van még pár évig tolhatod.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat.
máj. 10. 15:57
5/10 A kérdező kommentje:
* karriert
máj. 12. 14:26
6/10 anonim válasza:
Menj el valami kosársuliba, illetve most nyáron lesznek ilyen B33 jellegű streetball események, ott megmutathatod magad, hátha felfigyel rád valaki. Illetve megyei, városi bajnokságban. Esetleg csinálj videot magadról, még ha nem is megy a kosár annyira és küld be egyesületeknek.
8/10 anonim válasza:
nem akkor már nem érdemes elkezdeni egy karriert, mert már majdnem kiöregszel a sportból szerintem az már nagyon késő elkezdeni
9/10 anonim válasza:
NBA-ben nem fogszbekerülni,de szeniorba simán....söt oda még fiatsl is vagy. Hajrá nincsmit vesztened!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9/9
júl. 25. 02:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!