Hogyan tudnák be kerülni a Real Madrid Female csapáta?Mik a feltételek,mi szükségeshozzá.
18 éves vagyok,13 éve hogy focizok,először fiúknál kezdtem,majd később 2016-17 körül kerültem a női csapatba,egy regionális válogatott keretből jutottam be a Puskás Akadémiára 65 emberből 1-t.Megjártam a Ferencvárost is,de onnan vissza tértem oda ahol el kezdtem az egészet.Természetesen a sok sérülés/balesett rabja lettem így nem tudtam azt a tudást/azt a szintet hozni mint az előtt.Most volt egy nagyobb balesettem mérkőzés közbe,de valahogy úgy éreztem ebbe a baleset idő szakba hogy bennem több van mint volt/van is/lesz is mint ahogy azt én gondolom,fizikailag teljesen fit vagyok/erőnlétbe is/labda érzékem kiváló.Kaptam viszont egy lehetőséget hogy a Laliga női csapatában játszhassak,de a feltételek sajnos nem kaptam meg,s most tőletek kérdezek hát ha tudtok segíteni benne.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!