Szoboszlai kikerült a Pool kezdőjéből?
Szerintem a Pool nem bánná ha most így vége is lenne a szezonnak.
Mondjuk én se bánnám mert az azt jelenti, hogy Szoboszlai megúszta sérülés nélkül és részt tud venni az EB-n. Így még azért izgulok érte.
ma 16:09
senki sincs kiakadva, csak ismét a Szvolazi fanok hőzöngenek, hogy merik a kis kedvencet fikázni. csak a végére mindig a helyére kerül az összes puzzle darab, mégha időközben máshova is próbálgatja az ember. Szoboszlai nem a Liverpoolba való. A Brighton viszi a Klopp-éra után. Mintahogy Kerkez is jó helyen van. Sokkal jobb volt tegnap nézni az ő játékát, élvezi a futballt, a társak is szeretik. Mindez látszik is rajta. Szoboszlai az elején jó volt, mindenkinek orgazmusa lett tőle mekkora játékos. Egy közepes tucatjátékos, akitől többet vártak 70 millióért. Csak a magyaroknak nagy szám, de már az angolok is ki vannak akadva rá. és ezek tények. Lehet lepontozni a nagy rajongóknak, attól még nem lesz jobb játékos. mèg egy betanult szöveget se tud normálisan elmondani.
ma 18:29
pontosan, a szakertő döntötte el, hogy a kispadra is ül, nem én... ha esetleg ez nem tünt volna fel...te agyhalott...gondolkozzhatnál inkabb. amúgy meg egy fórum azért van, hogy más is leírhassa a véleményét, és ne csak a te okos, semmitmondó gondolataid kelljen olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!