Szobó lehet még gólkirály a PLben? Ha mondjuk a hátra a lévő meccseken lő három gólt/ meccs. Simán bende van a lábában az a három gól/meccs sztem.
Hagyjuk már a hülyeségeidet...
Akkor van benne 3 gól rendszeresen meccsenként, amikor én elkezdek féllábon bégetni. Nem lesz ő soha a PL-ben gólkirály... Inkább az lenne az érdekes kérdés, milyen szerepe lesz jövőre, ha új edző lesz.
Miért kell rendszeresen baromságokat felhozni és miért nem lehet megmaradni a realitás talaján?
Moldova, Comore-szk, Zimbabwe és most ez...
Én kicsit mérsékeltebben látom, mint az előttem szóló.
Reálisan igyekszem megközelíteni...
Szerintem a 70M € igencsak túlzás, nem ez a reális értéke, csak ugye ez volt a transzfer ára, ezért ér csak ennyit.
Hogy 3 gólt lőtt, azzal nem gondolom, hogy különösebb gond lenne.
Azt is elismerem, hogy nagyon kemény meló van abban, hogy jó játékos lett és a Pool elvitte, de azt ne feledjük: a magyar média és sokak istenítik őt, de a PL-ben a Poolnek ő csak egy keleti játékos. Ott egy szürke játékos, őket csak az fogja érdekelni, hogy X meg Y mutató alapján megszolgálja-e az árát vagy küldik el.
Az tény, a zselé megvan, a tetkó szintúgy, mint ahogy nagyon hatástalanul adja elő a marketingdumát. Ez utóbbi nem a kenyere, ez tény, de ő is olyan fiatal, aki nem tudta kezelni a kb 16 évesen érkező médiarohamot és nem sokkal már megvolt a tetkó. Kicsit olyan, mint CR7. Minden pozitív és negatív vonásával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!