A csajok bálványa Szoboszlai ma szétszedi a Brightont is?
Figyelt kérdés
márc. 31. 07:48
1/15 anonim válasza:
Nem tudom, de engem szétszedhetne. 26/N.
2/15 anonim válasza:
Nem a csajok bálványa, hülyeséget kérdezel
4/15 anonim válasza:
Palyát fölszántja de gól most nem lesz.
5/15 anonim válasza:
Szoboszlai igazi bazári majom. Egy bentanult szöveget se tud előadni (tv reklám), borzalom nézni olyan merev. Jól néz ki, van pénze, ez kell az aranyásó csajoknak. A nejem azt mondta, mikor meglátta, ki ez a nagyképű selyemfiú:D igazi mai kor hozománya.
6/15 anonim válasza:
Kész szerencse, hogy te az élet minden területén tökéletes vagy. De azért az irónia fogalmát remélem ismered.
7/15 anonim válasza:
nem, nem vagyok tökéletes. de nem is mutogatom magam olyan helyen, ahol/mihez nem értek, mint egy bazári majom...
8/15 anonim válasza:
Hát ja végülis, a piaci értéked sosem lesz 75 millió euró és sosem fog leigazolni a világ egyik legsikeresebb csapata.
9/15 anonim válasza:
nem is kell. kit érdekel mennyi a piaci értéke? talán te is kapsz belőle, vagy utal neked belőle?:D tőlem akár lehetne 500 millió is, semmi közöm hozzá, nekem semmi hasznom belőle. de az hogy már a reklámokban is ő makog szerencsétlenül... kezd erős túlzás lenni.
10/15 anonim válasza:
Téged érdekel, mivel másik kérdés alatt is siránkozol, hogy 23 meccs alatt 3 gól és 70 milla a piaci értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!