Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szabályos gólt vett el a bíró...

Sergio Sergio kérdése:

Szabályos gólt vett el a bíró a Real Madridtól tegnap?

Figyelt kérdés
Real Madrid szurkolóként nagyon felháborító hogy szerintem szabályos gólt vették el és még Bellingham kap pirosat...Szerintem a VAR-ön vissza kellett volna nézni és megadni a gólt mert szabályos volt!!!
márc. 3. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A gól szabályos volt csak közben lefújta a bíró.

Helyükben megóvnám a meccset.Tamadásbkozben nem szokták lefújni főleg ha gólközeli az akció.

márc. 3. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem elvették,hanem lefújták a meccset. A var nem tudja megadni, mert a mérkőzésnek vége lett, mielőtt betalált volna. A var amúgy se egy mindenható dolog, max iránymutatást tud adni a játékvezetőnek, de felülbírálni nem lehet őt. Valószínű megóvják a mérkőzést
márc. 3. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Időn túl elvégzett szabadrúgás, szöglet esetén nem szokták hagyni a bírók, hogy variáljanak a játékosok, be kell adni a labdát a kapu elé vagy kapura lőni, ha abból nincs gól le szokták fújni. Ha lejárt a rendes játékidő és a megadott ráadás is, maximum ennyi fér bele amit írtam, mert az a másik csapattal se fair ha addig nem fújja le a bíró amíg nem esik gól a támadásból. Adott egy időkeret, azzal kell gazdálkodni, addig kell gólt szerezni
márc. 3. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
3 sehol nincs megszabva mennyi ideig és hogyan támadhatnak.
márc. 3. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!