Az Európa Bajnokság után elképzelhető, hogy Marco Rossi elhagyja a magyar labdarúgó válogatottat?
És te ezt el is hiszed, ennyire naiv vagy?
Mert valamit benyom a szenzációhajhász média, azonnal hiteles?
Ha az ellenkezőjét cáfolom, akkor az azt jelenti, ezt erősítem meg...
És nem erősítem meg ezt, mert nincs hitele a szememben.
Egy vmit azért tudatosítsunk: ami a kérdésben van és amit a kifejtésben írtál, az két különböző dolog... Remélem, ezt tudod...
Visszakérdezek... Milyen jogalapod van arra, hogy egy ilyen sokszáz cikk egyikét hiteles forrásnak tekintsd?
Amit leírtál, az már 1-2 éve is így volt... Szóval semmi új nincs ebben...
Ha közvetlen kérdésre kérsz választ:
2 dolog függvénye lehet:
1. Hogy szerepel az EB-n a válogatott
2. Ehhez mérten érkezik-e érdemi ajánlat
Tanulva abból, hogy a csodálatos 2016-os és 2021-es EB után nem álltak sorba senkiért a toppok, nem tartom valószínűnek, hogy ez érdemben változna, épp ezért, ha valamit kell mondanom, inkább hajlanék a marad felé.
Ez azért nagyban függ attól hogy milyen lesz az EB szereplés tegyük fel megnyerjük,jelentkezik egy top liga top csapata mondjuk a Chelsea akkor szerintem elvállalná de ha a csoportból sem jutunk tovább és egy kis csapat hívná akkor maradna
De nyilván nem mindegy az sem hogy mi szerepel a szerződésben
Abba meg szerintem az MLSZ nem menne bele hogy klubcsapatot is vigyen a válogatott mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!