Ferencváros vagy az Olympiacos jut ma tovább az EKL nyolcaddöntőjébe?
Az első meccsen 60p-ig jó volt a Fradi, viszont az utolsó 30p miatt azt mondom, jogos volt az egy gólos görög siker.
Ők beállhatnak bekkelni, és nagyon jók az X-re játszásban. Szerintem nem fog a Fradi továbbmenni, s ha a védelem megint gólképes lesz, és ha az első negyed órában megint van egy betli, akkor simán lehet 2-3 gólos vereség is ma.
Amit a legvalószínűbbnek érzek, az egy X ma, és görög továbblépés.
Hétvégén az Olympiakosz 4-1-re lesimázta idegenben azt a PAOK-ot, ami szintén a Konfetti-ligában szerepel, a PAOK 5 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyerte a csoportját, oda-vissza legyőzve az Eintracht Frankfurtot.
Semmi esélye a Fradinak.
Kissé offtopic, de a Belgrád - Budapest vasútvonal elvileg Észak-Macedónián keresztül Píreusz kikötőjéig menne, ha készen lenne akkor akár még a szurkolók is utazhatnának rajta.
#1-es.
Én is Újpestnek szurkolok.
Az első meccsen vannak, akik szerint Varga Barna gólját meg lehetett volna adni, mert elég határeset volt.
Inkább már az Olimpiacos az esélyesebb, de semiképp sem lefutott a meccs.
#7-es.
Akkor kénytelen vagyok azt mondani, hogy a Píreusz megérdemelten nyert azon a meccsen, pedig bízok V. Barnában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!