RB Leipzig - Real Madrid tippek, ötletek?
Figyelt kérdés
Tippmixre természetesen ☺️🍀febr. 13. 11:18
1/14 anonim válasza:
Kétesélyes, én nem tennék rá. Akkor már inkább a City.
Vagy, ha adhatok egy tippet, Gil Vicente - Vizela, portugál bajnokság, szintén mai meccs (16:30). Sztem a hazai csapat fog nyerni, a Vizela idegenben 1 alkalmat kivéve mindig kikapott. De túl sokat erre se tegyél.
3/14 anonim válasza:
Szurkolok a Lipcsének hátha megcsípnek egy döntetlent de kicsi rá az esély.
4/14 anonim válasza:
Kösz a tippet nem is tudtam, hogy ma ilyen jó meccs lesz. Szerintem hajtani fognak, nem lesz sok gól, de élvezetes, nézhető lesz...
X-re tennék.
5/14 anonim válasza:
Mindkét csapat szerez gólt. Erre 50 ezret tettem bátran. Sztem ezt a meccset nem nyerik a Madridiak, sok a hiányzó, a védelem közepéből mindenki hiányzik. A Lipcse nagyon motivált. Bírói segítségre sem számíthat a Madrid, a közelmúltban történtettek miatt. Legjobb esetben is egy x sikerül a Madridnak. Mehet az 1x. De ami a legbiztosabb a GG
7/14 A kérdező kommentje:
50 ezret? De bátor vagy 🍀
Én a Madridnak szurkolok ⚽☺️ de remélem pörgös, izgi meccs lesz.
febr. 13. 15:15
8/14 anonim válasza:
Én is X-et toltam erre a meccsre, de veszélyes fogadás!
9/14 anonim válasza:
Én X2-t...
Azért a Leipzig hajlamos szezononként egy nagy pofonba beleszaladni
10/14 anonim válasza:
Barca szurkoló vagyok, de mai nap nem a Real ellen szurkolok, se a Lipcsének, csak a 2 magyar játékosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!