Az angol válogatott overrated?
Minden 2. évben azt hallom, hogy most aztán tényleg van esélyük, meg minden, én azonban sosem éreztem rajtuk, hogy akármennyi esélyük is lenne egy EB, VB megnyerésére. Az előző EB-n sokat segített nekik a hazai pálya, 7-ből 6-ot is otthon játszottak (holott eredetileg csak 2-t kellett volna, ha eljutnak a döntőig), a '18-as VB-n Kolumbiát és Svédországot kellett megverniük, hogy elődöntősek legyenek, ezek kétség kívül jobb eredmények, mint korábban, de még mindig nem érzem, hogy egy franciánál, brazilnál, belgánál, vagy spanyolnál erősebbek lennének. Miért van mégis ez a hype körülöttük mindig, aztán meg a meglepődés, ha korábban kizúgnak?
Az én tippem:
1. A premier league az egyik legnívósabb bajnokság.
2. A múlt, hogy mégiscsak tőlük indult el az egész labdarúgás.
Meg ugye egyénileg vannak mindig klasszis játékosok, de ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a norvég hogyhogy nem jut ki sehova, pedig ott az Ödegaard, meg a Haaland.
A foci csapatjáték, ha nincs csapatösszhang, nem reménykedhetsz sokban. Ez olyan, mint a galaktikus Real Madrid, ahol volt, hogy egyszerre 4 aranylabdás is rohangált a gyepen, BL-t mégsem nyertek (a kb. 2004-06 közötti csapatra gondolok) sőt, voltak 4-ek is a bajnokságban.
Miért kevered a magyart és az angolt egy mondatban?
Nem tudod az overrated magyar megfelelőjét?
Segítek : túlértékelt
Ez a magyar keverése angollal nagyon gáz.
Még én sem keverem úgy, hogy Angliában élek 16 éve..
Amúgy meg nem az.
Az a magyar foci egy nulla sajnos !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!