Holnapi MTK-Újpest meccsre milyen eredményt tippeltek?
Figyelt kérdés
febr. 1. 18:18
1/11 anonim válasza:
Szerintem behúzza az MTK, vagy Újpest. Esetleg döntetlen.
Itt a dolog azon van, hogy mindkét csapat bizonyítani akar. Az MTK okozott meglepetést, a vicc kategória mellett is. Szerintem ez az Újpestre is igaz.
(Rilex, nem vagyok egyik csapat drukkere se)
6/11 anonim válasza:
AI azt mondta, hogy az Újpest nyer. Én hiszek neki.
7/11 anonim válasza:
Az Újpest már 1 hónapja veretlen a bajnokságban, emiatt az MTK-nak mindenképp gólokat kell lőnie, hogy nyerni tudjon.
8/11 A kérdező kommentje:
3-0:)
Nem is tudom, miért mondták sokan az Újpestet
febr. 2. 21:59
9/11 anonim válasza:
#1 vagyok.
Végülis igazam lett.
Megkérdezném, de a kutyát nem érdekli, nem hogy enyem, hogy mire fel a lepontozás. De kösz...
Azért remélem volt pár bukó szelvényetek.
10/11 anonim válasza:
#9 Habár én nem pontoztalak le (meg senkit, amúgy sem pontozik szinte soha), de meg tudom érteni miért lettél lehúzva: gyakorlatilag leírtad az összes lehetséges kimenetelt ("Szerintem behúzza az MTK, vagy Újpest. Esetleg döntetlen."), ezt a választ bárki le tudta volna írni, nagy jóstehetség nem kell hozzá, tekintve hogy a meccsnek csak ez a három kimenetele lehetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!