Melyik volt az a focimeccs amelyik legjobban tetszett életetekben? És miért?
Nehéz választani. Kettőt emelnék ki.
Az első a Barcelona vs PSG 6:1, amikor a katalánok 4:0-ás vereség után fordítottak a BL-ben. Ki lehet találni, Barcelona drukker vagyok, tehát az a meccs örökké emlékezetes marad.
2022-es VB döntő. Esküszöm, államvizsgán nem izgultam ennyire, mint a meccs második felében. Nagyon drukkoltam Argentínának.
Ugye tudod, hogy más országokban nem így működik
Nem érdemes Magyarországot rávetíteni a világra
Én a Franciaország - Argentína meccsről lemaradtam mert pont egy adventi forgatagban voltam viszont volt egy fellépő aki minden gólt bemondott és az nagyon feelinges volt így emlékezetes marad :D
Ami még nagyon emlékezetes marad az a magyar-portugál (3:3).
Illetve a magyar - francia (1:1) is valami eszméletlenül jó volt.
Illetve ami furának tűnhet de számomra nagyon emlékezetes volt az a 2016-os eb előtti Magyarország - Elefántcsontpart (0:0) amely azért volt emlékezetes mert azóta a meccs óta követem a magyar válogatottat. Azóta minden egyes meccsüket láttam elejétől végéig.
Finn-magyar 1-1, 1997,
Fradi BL-meccsek 1995/96
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!