A szlovák bajnokság lebonyolítása hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 12 csapat van, de ebből hánynak van joga indulni nemzetközi kupában? Az utolsó hány helyezett esik ki?2023. dec. 17. 18:30
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy mint nálunk, 4 csapat indul nemzetközi kupákban, 1 BL selejtező, 3 Konferencia Liga selejtező, kiesők terén pedig, az utolsó biztos kieső, a 11. pedig osztályozót játszik a másodosztály 2. helyezettjével.
2/3 anonim válasza:
Azért nem ugyanúgy mint nálunk, mert a szlovák bajnokságban alsó-felső házra oszlik a tabella miután mindenki játszott már mindenkivel.
3/3 anonim válasza:
A mondat "ugyanúgy mint nálunk" része az európai kupahelyekre vonatkozott. Amennyiben ez nem volt egyértelmű, elnézést, bár külön írtam is, hogy a kiesés terén mi a helyzet, ebből is látszik, hogy nem úgy értettem, hogy ugyanúgy működik a két liga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!