Miért elvárás a tovább jutás az EB csoportból?
Figyelt kérdés
A németekeknek a skótóknak és a svájciaknak is jobb keretük van. Szerintem ha szerzünk1-2 pontot akkor az már nagyon is tisztes helytállás.
Néhányan pedig már tovább jutásról meg top 4 ről beszélnek.
#Euro 2024 #A group
2023. dec. 9. 06:11
1/9 anonim válasza:
Németek kb 2 éve totál hullámzó teljesítményt nyújtanak
Ahogy svájc is
Skótok nagyon jó formában vannak
Papíron mi is formában vagyunk, de ebben rengeteg mákos meccs van most benne (szerb oda-vissza többek között).
Bármi lehet.
2/9 anonim válasza:
Tény, hogy jó formában van a magyar válogatott, de azért nem árt két lábbal a talajon maradni. Németország, Svájc és Skócia is nehéz ellenfél. Én személy szerint örülnék neki, ha sikerülne továbbjutni a csoportból, de szerintem ez egy nagyon kiegyenlített csoport. Kis szerencsével lehetünk csoportelsők, de utolsók is.
3/9 anonim válasza:
Papírforma szerint csoportmásodikként kellene végeznünk, ezért.
4/9 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem nem elvárás, hanem cél. Persze nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen. Viszont már az is előrelépés, hogy nem az a cél, hogy minél kevésbé legyünk pofozógép. Na az elvárás például, hogy mindent beleadva játszunk majd.
5/9 anonim válasza:
2016-ban tovább jutottunk, 2021-ben majdnem. Most brutálisan erős (francia, belga, spanyol, stb.) ellenfeleink nincsenek. Minimum egy jobb harmadik hely teljesen reális elvárás, de szerintem simán lehetünk másodikok is akár.
6/9 anonim válasza:
Ennyi pénzért amennyit már beleöntöttek (ami ugye mehetett volna hasznosabb helyekre is...) igenis elvárom hogy legalább jussanak tovább vagy valami legyen. Más sportokban (vízilabda, kézilabda) ez az alap.
7/9 anonim válasza:
Mindig így szokott kezdődni ilyen olyan elvárások aztán padló
8/9 A kérdező kommentje:
"Más sportokban (vízilabda, kézilabda) ez az alap."
:)
Abban nincs verseny.
Menj le egy szegény telepre és kérd meg az ottani gyerekeket hogy mondjanak 115 focistát
és 3 vizilabdázot és 3 kézilabdásat.
A focistát tudni fogják.
2023. dec. 10. 07:12
9/9 anonim válasza:
Miért ?
a 4. helyért kellene szurkolni ?
Inkább az 1-2 hely a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!