Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért elvárás a tovább jutás...

Miért elvárás a tovább jutás az EB csoportból?

Figyelt kérdés

A németekeknek a skótóknak és a svájciaknak is jobb keretük van. Szerintem ha szerzünk1-2 pontot akkor az már nagyon is tisztes helytállás.

Néhányan pedig már tovább jutásról meg top 4 ről beszélnek.

#Euro 2024 #A group
2023. dec. 9. 06:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Németek kb 2 éve totál hullámzó teljesítményt nyújtanak

Ahogy svájc is

Skótok nagyon jó formában vannak

Papíron mi is formában vagyunk, de ebben rengeteg mákos meccs van most benne (szerb oda-vissza többek között).

Bármi lehet.

2023. dec. 9. 06:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy jó formában van a magyar válogatott, de azért nem árt két lábbal a talajon maradni. Németország, Svájc és Skócia is nehéz ellenfél. Én személy szerint örülnék neki, ha sikerülne továbbjutni a csoportból, de szerintem ez egy nagyon kiegyenlített csoport. Kis szerencsével lehetünk csoportelsők, de utolsók is.
2023. dec. 9. 07:49
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Papírforma szerint csoportmásodikként kellene végeznünk, ezért.
2023. dec. 9. 08:28
 4/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Szerintem nem elvárás, hanem cél. Persze nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen. Viszont már az is előrelépés, hogy nem az a cél, hogy minél kevésbé legyünk pofozógép. Na az elvárás például, hogy mindent beleadva játszunk majd.
2023. dec. 9. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
2016-ban tovább jutottunk, 2021-ben majdnem. Most brutálisan erős (francia, belga, spanyol, stb.) ellenfeleink nincsenek. Minimum egy jobb harmadik hely teljesen reális elvárás, de szerintem simán lehetünk másodikok is akár.
2023. dec. 9. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Ennyi pénzért amennyit már beleöntöttek (ami ugye mehetett volna hasznosabb helyekre is...) igenis elvárom hogy legalább jussanak tovább vagy valami legyen. Más sportokban (vízilabda, kézilabda) ez az alap.
2023. dec. 9. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Mindig így szokott kezdődni ilyen olyan elvárások aztán padló
2023. dec. 10. 02:25
 8/9 A kérdező kommentje:

"Más sportokban (vízilabda, kézilabda) ez az alap."

:)

Abban nincs verseny.

Menj le egy szegény telepre és kérd meg az ottani gyerekeket hogy mondjanak 115 focistát

és 3 vizilabdázot és 3 kézilabdásat.

A focistát tudni fogják.

2023. dec. 10. 07:12
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Miért ?

a 4. helyért kellene szurkolni ?

Inkább az 1-2 hely a cél.

2023. dec. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!