Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mikor lett a magyar válogatott...

Mikor lett a magyar válogatott világverő csapat? Mert a kommentekben azt látom, hogy Magyarország fixen megnyeri az EB-t.

Figyelt kérdés

Magyarország taknyosra sz*patja az összes csapatot az EB-t a kommentekből szó szerint idézve, és hazahozza a kupát.

Nem tudom lemaradtam-e valamiről, de annyi történt, hogy egy gyenge csoportból tovább jutott a válogatott és kijutott az EB-re, mikor lett akkora ász a csapat, hogy már EB esélyes is lett?

2023. dec. 3. 10:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy lettek világverők.

Ott leszünk az EB-n aztán amikor valóban elkezdődik a 24-között már itthon lesznek a srácok.

Túl van sztárolva az egész Orbáni foci egy fillért nem adnék nekik.

2023. dec. 3. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Csapatként jól játszunk és ha kijön a lépés tényleg felvesszük a versenyt az Angolokkal vagy a Németekkel is.Szerintem az elkövetkezendőn is a legjobb 16- ig megyünk.
2023. dec. 3. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Te hol olvasol ilyen kommenteket?
2023. dec. 3. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a trollfocin vagy az enesón olvasta. Ott vannak ilyen elvakultak. 2 ponttal kifogunk esni a csoportból júniusban.
2023. dec. 3. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Jól írták előttem amikor kezdődik az EB a válogatottunk már rég itthon lesz.
2023. dec. 3. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Talán a legjobb 16 vagy a negyeddöntő még össze is jöhet, de a legjobb 4 közé kizárt, hogy bejussunk.
2023. dec. 3. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Egyébként sokan arra gondolnak ilyenkor, hogy Görögország is 2004-ben teljesen esélytelen országként nyerte meg az EB-t és akkor Magyarország is képes lehet ilyenre.

De már leírtam, szerintem az egyenes kieséses szakasz is csak max. a negyeddöntőig húzható a magyar válogatott számára.

2023. dec. 3. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:
20%

Az egyenes kiesést meg sem éri ez a válogatott.

Lesz három meccsük három vereséggel.

Már alig várom azt a pillanatot amikor a focira kidobott pénzt végre az oktatásra és az egészségügyre fordítja majd egy normális kormány.

2023. dec. 3. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
#8. Azt ebben az életedben már nem fogod megérni.
2023. dec. 3. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Orbán hamarosan elpatkol utána nem lesz pénz focira hála istennek.
2023. dec. 4. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!