Mikor lett a magyar válogatott világverő csapat? Mert a kommentekben azt látom, hogy Magyarország fixen megnyeri az EB-t.
Magyarország taknyosra sz*patja az összes csapatot az EB-t a kommentekből szó szerint idézve, és hazahozza a kupát.
Nem tudom lemaradtam-e valamiről, de annyi történt, hogy egy gyenge csoportból tovább jutott a válogatott és kijutott az EB-re, mikor lett akkora ász a csapat, hogy már EB esélyes is lett?
Dehogy lettek világverők.
Ott leszünk az EB-n aztán amikor valóban elkezdődik a 24-között már itthon lesznek a srácok.
Túl van sztárolva az egész Orbáni foci egy fillért nem adnék nekik.
Előző vagyok.
Egyébként sokan arra gondolnak ilyenkor, hogy Görögország is 2004-ben teljesen esélytelen országként nyerte meg az EB-t és akkor Magyarország is képes lehet ilyenre.
De már leírtam, szerintem az egyenes kieséses szakasz is csak max. a negyeddöntőig húzható a magyar válogatott számára.
Az egyenes kiesést meg sem éri ez a válogatott.
Lesz három meccsük három vereséggel.
Már alig várom azt a pillanatot amikor a focira kidobott pénzt végre az oktatásra és az egészségügyre fordítja majd egy normális kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!