MGéza kérdése:
Mit szól az EB osztályzók mezőnyéhez? Mennyire igazságos?
Figyelt kérdés
Kiestek például a norvégok, de bejutottak az egy pontot szerző észtek, Portugália csoportjából 5 csapat is részt vehet, mindezt az Európa liga eredmények miatt. Értem én, hogy a dolog a arról szól hogy a gyengébbek is jussanak lehetőséghez de nehezen hihető, hogy mondjuk Észtországnak van bármi értelme kiállni egy Ukrajna szintű ellenfél ellen.
Szerintetek ez így igazságos?
#eb #pótselejtezők
2023. nov. 22. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, a csak jobb csaptok dolgát könnyíti meg, a kis országok esélye így is nulla a részvételre
Nem, az EB seljetezőkben elért eredmény kéne hogy döntsön a bejutásról
4 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem, hülyeség, nem is értem annyira. Amúgy nem Európa liga eredmények miatt, mert az klubfutball, semmi köze ehhez, hanem gondolom a Nemzetek Ligájáta gondoltál. Észtországot kb mindenki bucira verte, úgy sem fognak kijutni…
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, összekevertem a ligákat. De szerintem mindenki érti mit akartam írni.
2023. nov. 22. 18:12
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem igazságos. Én legalábbis nem értem az egészet. Ha Észtország meg Izland pótselejtezhet, akkor például Montenegró vagy Moldova miért nem?
4/5 anonim válasza:
Lehet fanyalogni, de az előző EB selejtezőiben a csúfos 4. helyet sikerült megszereznie a magyar válogatottnak, Rosszi Márkó vezetésével csak Azerbajdzsánt sikerült megelőzni, aztán mégis mehettek a playoffba...
5/5 anonim válasza:
Ez azért van hogy a Nemzetek Ligája meccseinek is legyen valami tétje. A létszámbővítés előtt a selejtezőcsoportok 2. helyezettjei mehettek pótselejtezőre, így hogy a 2. helyezettek is egyenes ágon kijutnak, kellett valami mást kitalálni mert egy 5 fős csoportban a 3. helyet megszerezni tényleg nem nagy kunszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!