Milyen szereplésre számítotok a felnőtt magyar labdarúgó válogatottól az EB-n?
Értem.1,3: Szerinted mire lehet ez elég?
Többiek? Ti mit gondoltok? Mire lehet ez elég? Mire lehet elég, hogy van egy Szoboszlaink?
Csoda lenne, ha a selejtezőkörből továbbjutnánk az egyenes kieséses szakaszba?
December 2-án sorsolják a csoportokat.
Jelenleg csak az biztos hogy a selejtező alapján a 2. kalapba jutva várjuk az ellenfeleinket.
Az első kalapba kerültek is megvannak közülük 1 csapat a mi csoportunkba kerül.
Az EB renderő Németországon (első kalap A csoport) rajuk kívül az első kalapból kaphatjuk még ellenfélnek ezek a válogatottak egyikét: Franciaország, Spanyolország, Portugália , Belgium, Anglia .
Nem lehetnek a mi csoportunkban az úgyszintén 2. kalapos csapatok tehát jelenleg: Törökország, Dánia, Albánia, Románia, Ausztria (Még a Török , Horvát sorrend változhat)
Az a gond hogy a jelenleg 3. kalapban lévő csapatok között is vannak jó válogatottak.
Elvileg 4 ponttal tovább lehet jutni, 1 győzelem, 1 döntetlen.
Sok múlik azon kit kapunk 3. és 4. kalapból. Ahogy azon is hogy milyen lesz a csapat formaidőzítése, valamint hogy kik lesznek akkor sérültek , és kik milyen formában lesznek.
A legnagyobb gondunk szerintem most már azzal van, hogy nem tudunk minden posztra azonos minőségű játékost cserélni. A támadó harmadunkból nagyon hiányzik legalább két gyors, könyörtelen befejező játékos.
Szerintem annyira rossz csapatunk már közel sincs, hogy a csoportból való kijutás lehetetlen lenne.
Viszont annyira jó keretünk sincs, hogy garantáltan bármilyen csoportból továbbjussunk.
Kíváncsian várom a sorsolást. Én a csoportból való kijutást megelőlegezem a csapatnak.
Szexi mozgásra számítok.
Ez eredmény most másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!