Mit tippelsz ezekre a holnapi EB-selejtezőkre?
Figyelt kérdés
Spanyol - Grúzia
Portugál - Izland
Belgium - Azer.
Szerbia - Bulgáira
Magyaro. - Montenegró
2023. nov. 18. 08:25
2/5 anonim válasza:
Az első 4 hazai győzelem, a magyar meccs X
3/5 anonim válasza:
A legtöbb meccsnek semmi tétje már és az egyik csapat annyival erősebb, mint a másik...tipikus olyan meccsek amiért nem érdemes kockáztatni egy fillért sem, mert nem nyersz belőle semmit. Gondolok itt a Portugál - Izland meccsre, egyik csapatnak sem érdeke semmi az egyik tuti első a csoportban a másik tuti kieső. Ilyen meccsekre nem fogadunk ez az alap szerintem. Spanyol - Grúz szintén offos, bár a Spanyoloknak , ha kell a csoport elsőség, akkor nyernek vagy döntetlen, de nem érdemes fogadni erre sem. A Magyarok szerintem is leikszelnek, míg akkor a Szerbek, ha nyernek, akkor is elsők a Magyarok...én egyik meccsre sem fogadnék ezek közül, de az én vagyok, ebben szinte semmi pénz nincs, viszont a sok tét nélküliség mellett a 100% biztos meccsek is simán elmehetnek.
4/5 anonim válasza:
Spanyol
Portugál
Belgium
X
Montenegró
5/5 anonim válasza:
Csak óvatosan a sok hazai győzelemmel,sokan már kint vannak az Eb- N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!