Moldova letudja győzni Csehországot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 18:32
2/7 anonim válasza:
Albániát se tudja (1-0 a pirosfeketéknek eddig), akkor Csehországot főleg nem.
3/7 anonim válasza:
Le tudja (különírva), ha melléjük áll Fortuna.
4/7 anonim válasza:
Én nagyon fogok nekik szurkolni.
Szétadnám ha kijutnának az EB-re.
5/7 anonim válasza:
Hoppácska, 3 fontos játékost: Coufalt, Kuchtát és Brabecet büntetésből hazaküldték, mert diszkóztak (és ittak) a lengyel meccs után! Ezzel Moldova esélyei egy győzelemre most az egekbe szöktek!
6/7 anonim válasza:
#5 Mondjuk ezt nem értem. A mi játékosaink is ittak, közülük Szoboszlai aki a Liverpoolnál van, tv kamerák előtt ivott.
Akkor most ő is büntetést kap?
7/7 anonim válasza:
A hangsúly Coufalék esetében szerintem az egész éjszakás kiruccanáson van, mivel a csehek még ki sem jutottak a lengyel meccsel az EB-re, tehát kutyakötelességük lett volna éjszaka alukázni, nappal meg kipihenten edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!