Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Magyarország kijutott az EB-re?

Figyelt kérdés

2023. nov. 16. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%

Az itteni kommentelőkről mondtam véleményt.

Ha esetleg nem vetted volna észre...

2023. nov. 17. 07:22
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

11-es

"Az itteni kommentelőkről mondtam véleményt.

Ha esetleg nem vetted volna észre..."

Még a saját kommentedet sem érted?

Ezt írtad:

"Minden más ország focirajongói (de még azok is, akiket nem érdekel a foci) felhőtlenül örülnek ilyen esetben, ezek meg fanyalognak.Minden más ország focirajongói (de még azok is, akiket nem érdekel a foci) felhőtlenül örülnek ilyen esetben, ezek meg fanyalognak."

2023. nov. 17. 08:11
 13/24 anonim ***** válasza:
39%

#6: „Nagy mázli volt, megköszönhetjük a bulgár öngólnak.”

Lófüttyöt volt ez mázli, a bolgárok hátát rendesen törte a háló, egyáltalán nem ritka hogy egy csapat amelyik megdolgozik az egyenlítésért vagy a győzelemért, az a legvégén begyűri a gólt.

Inkább az volt pech hogy Kerkez pirosat kapott, meg persze a kamutizi.

Amúgy lehet fanyalogni, de 1985 óta ez a legjobb magyar válogatott (Sallaival, Orbánnal, Gulácsival kiegészülve).

2023. nov. 17. 09:14
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
a gyakori a megkeseredett emberek fóruma.. nem hiteles. fb-on és kb mindenhol gratulálnak nekünk , nem ezzel a megkeseredett pár száz jó esetben is max ezer mberrel kell foglalkozni itt..
2023. nov. 17. 09:28
 15/24 anonim ***** válasza:
23%

Én csaknem értem őket. Szeretnék rájönni, mi késztet arra egyeseket, hogy saját nemzetüket, nemzetük állampolgárait, de még különféle szempontból sikeres tagjait is! fikázzák, alázzák.

Mire gondol vajon az ilyen ember, mi a célja ezzel a viselkedéssel? Kinek akar megfelelni?

Bennem ezek az emberek azt a benyomást keltik, mint mikor azok, akik szeretnének bekerülni az osztály hangadói közé, szolgálatkészen odanyalnak nekik, korábbi társaikat megtagadva és elárulva, de közben meg nem veszik észre, hogy magukat alázták meg.

2023. nov. 17. 18:28
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

Örülök.

Éljen a válogatott.

2023. nov. 17. 18:29
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

"Szeretnék rájönni, mi késztet arra egyeseket, hogy saját nemzetüket, nemzetük állampolgárait, de még különféle szempontból sikeres tagjait is! fikázzák, alázzák."

Te miről beszélsz?

2023. nov. 17. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjatok mar a hulyesegeiteket.

Nem szeretem pl. a Fradit, megsem porgok most rajtuk. Ez a valogatott, mas kategoria. Vegre ismet van eselyunk es bizonyitunk. Szerintem azert van minek orulni.

Hajra fiuk!

2023. nov. 17. 18:36
 19/24 anonim ***** válasza:
31%

15:

Én sem értem miért teszed azt a kommentedben, amit kritizálsz.

2023. nov. 17. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
22%
Letojom
2023. nov. 17. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!