Szerintetek ma a Magyarok nyernek?
Magyarok miért nagy betű neked? Nekem azért, mert ez volt a kérdés első szava.
A magyar, mint melléknév (mondatban: jelző) kis kezdőbetű. Magyarország, Magyar (mint vezetéknév) intézmények neveiben (Magyar Tudományos Akadékia) természetesen nagy kezdőbetű, de felejtsétek már el ezt a baromságot, hogy melléknévként is nagybetűzitek!
"felejtsétek már el ezt a baromságot, hogy melléknévként is nagybetűzitek!"
Te meg felejtsd el a fölösleges okoskodást, ha nem értesz hozzá.
A személyes névmásokat se kell nagybetűvel írni, mégis sokan így írják, mert így jelzik, hogy tisztelik a másikat.
Itt is kb erről van szó.
Szal ne te akard már megmondani, hogy ki mit csinál.
Nagy baj az, ha egy társaságban valakire rá kell szólni, hogy "Haver, büdös vagy, menj el zuhanyozni!".
Ilyen a helyesírás is. Nem az a bunkó, aki szóvá teszi a hiányát.
Jó, hogy a kérdésre meg senki sem válaszolt.
Egyébként szerintem nyerünk de ha esetleg nagy csoda folytán kikapnánk még akkor is kijuthatunk ma az eb-re amennyiben Montenegró nem tud nyerni Litvánia ellen.
"szóvá teszi a hiányát."
Ez nem a helyesírás hiánya.
Szándékosan írja így, nem tudom mit nem bírsz rajta felfogni.
Ahogy a másik oldal, amikor meg direkt kisbetűvel írja a nevet, holott naggyal kellene.
Gondolom olyankor is szoktál vergődni??
Ha szándékosan nem ír valaki helyesen, akkor sem ír helyesen.
A kisbetűs névírás is épp elég gond. Meg az elváló igekötő a segédigéhez csapva (eltud menni a meccsre, megfogom kérdezni és társai). De egy helyesírási topicban hiába vergődök ezen, ott pont az nem olvassa, akit érint.
Nem gond, mivel plusz üzenetet hordoz.
Fejezd be a hülyeségedet!4!!!
Mielőtt vergődnél, szándékosan van benne a négyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!