A tegnapi Magyar Kupa egyik meccse (FTC-Puskás Akadémia 4:3) fogalmazta meg bennem azt a kérdést, hogy nem kéne-e a VAR döntésmechanizmusát, képi bizonyítékait nyilvánosan nyomon követni?
Számomra az egész VAR szoba egy nagy humbuk!
Tegnap nagyon mélyen belenyúltak a meccsbe (lesgól, kiállítás, 11-es)
Életemben soha nem drukkoltam a Puskásnak - és soha nem is fogok - de tegnap kifejezetten sajnáltam, hogy a minden magyarságot nélkülöző "nemzet csapata" úgy lett győztes, hogy elintézte nekik a VAR!
Sajnos ez nem sport, hanem egy sunyi politikai köpőcsésze!
Kedves Kérdező!
Azt mondd meg, melyik VAR-ítéletet kérdőjelezed meg?
Az utolsó percek történései közül a lesgól, nem lesgól dologból a PAFC jött ki jól, a pirosnál és a tizinél a Fradi.
Megjegyezném: a piros ténye nem igazán hatott ki a tizi szitura, tehát ezt akár egymástól függetlenül is lehet vizsgálni.
Szóval kéretik konkretizálni.
Aki látta a meccset, annak nem kell magyarázni semmit: a szituációk magukért beszéltek!
Egyiknek sem vagyok a szurkolója: engem az egész VAR-sutymuty zavar!!!
A kérdésre koncentrálj, ha kérhetnélek: miért nem lehet hallani, látni, ahogy a VAR döntés megszületik???
Kövesd...
De még mindig nem tiszta, melyik VAR-döntés kérdéses...
Nem egy döntés ellen kérdezek!
Általában a VAR hitelességét kérdőjelezem meg ebben a formában!
Az egyik döntésnél pl. 4 percig állt a játék.
Csak egy feltételezés:
ez alatt a négy perc alatt az egyik VAR-os telefonál:Béluskám, azonnal lökj fel X összeget arra, hogy lesz-e kiállítás a második félidőben?
És Béluska fellöki, jelzi hogy rendben.
Aztán lehet menni a kasszához...
A női foci VB-n a TV nézők végig követhették a VAR tevékenységét, és a bíró indoklással a stadion kihangosítóján az be is mondta.
Ami jelenleg a MK-ban és az NB-1-ben megy, az nem több egy fontoskodó sunnyogásnál!!!
6: leszarom a kezezést!
Az érdekel, hogy miért nem lehet a VAR nyilvános, mindenki által ellenőrizhetően hiteles?!
Nyilvános, mindig kiírják , hogy VAR vizsgálat van.
Mindenki tudhatja.
A fogadásokat felfüggesztik amíg tart, a döntés pedig a bírónál van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!