Azt hogy kell érteni, hogy a Tippmixpro lekorlátoz egy idő után?
Már mennyire magas téten?
Megvan a szabály, hogy min. 100- és max. 100 000-, ezek szerint önkényesen átállítgatják?
Nem mondtam hogy az összes ilyen alacsony odds bejön, nyilván nem ész nélkül kell pakolgatni és nem is focira mivel ott van a legtöbb esélye egy gyengébb csapatnak, más sportágakban jobban kijön a tudásbeli különbség, röplabda például még sose ment el nekem. Persze ott is elmegy 1.02-es csak azokra nem fogadok mert tisztában vagyok az erőviszonyokkal és a formával, ezért kell ésszel csinálni és élőben figyelni a meccset, nem vakon húzigálni Barcára...
Futsal is jobb mint a foci, van egy cseh csapat aki ritkán ússza meg 10 kapott gól alatt, múltkor is 1.06-ot adtak az ellenfélre és ki is kaptak 9-0-ra. Ilyenre kell fogadni nem Barcára :D De ma is volt egy 1,18-ért, az is 9-0 lett. Focira nem fogadok mert nincs kedvem izgulni hogy a 95. percben valahogy begyömöszölnek egy gólt, kivéve a Crvena zvezda, ők 99% hogy nyerik a hazai bajnoki meccset bárki ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!