Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Azt hogy kell érteni, hogy a...

Azt hogy kell érteni, hogy a Tippmixpro lekorlátoz egy idő után?

Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem fogadhatsz magas téten. Ez akkor fordul elő, ha túl sokat nyersz. Ha veszítesz, akkor meg pont engedik, hogy minél nagyobb összegekben játsz.
2023. okt. 29. 23:10
 2/14 A kérdező kommentje:

Már mennyire magas téten?

Megvan a szabály, hogy min. 100- és max. 100 000-, ezek szerint önkényesen átállítgatják?

2023. okt. 29. 23:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Azt nem tudtam hogy max 100 ezer. Külföldi oldalaknál ezt jelenti a lekorlátozás, amit írtam. Gondolom ilyesmi lehet náluk is. Unibet pl simán lekorlátoz 2000 forintra is, ha profi bettor vagy.
2023. okt. 29. 23:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Az paraszt. Amilyen szegények, még a végén megsajnálom őket... És mennyi idő után várható ez?
2023. okt. 29. 23:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha nem profi játékos vagy, akkor nem kell félned ettől. Ha bemákolsz 2 buliszelót, amiatt nem fognak korlátozni.
2023. okt. 29. 23:45
 6/14 A kérdező kommentje:
És ha hetente nyerek 100k körüli összeget?
2023. okt. 30. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Pár milliót talán enged nyerni, utána korlátoz. Játssz betfairen, ott nem korlátoznak és 10 ezer euro a max tét tehát sokkal több mint tippmixpron. De ezek szerint téged még nem korlátoztak és egyelőre csak álmodozol a nagy nyereményről de nem tudom hogy akarsz hetente ennyit nyerni. Betfairen például ha megrakod 10 ezer euroval az 1.03-ast akkor nyersz kb száz ezret de tippmixen többet kell kockáztatni a nagy nyereményhez.
2023. okt. 30. 21:14
 8/14 A kérdező kommentje:
ok csak az adóköteles..
2023. okt. 30. 21:34
 9/14 anonim válasza:
57%
Igen! Így szokott elmenni a ház, kocsi, pakolják az 1.03 odszokat! Aztán megy az anyázás, hogy bemákol a megyei 3-as csapat egy 11-est a Barca ellen, és pápá pénz, mert a D csapattal utaztak oda, holt fáradtan.... ;-)
2023. okt. 30. 22:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtam hogy az összes ilyen alacsony odds bejön, nyilván nem ész nélkül kell pakolgatni és nem is focira mivel ott van a legtöbb esélye egy gyengébb csapatnak, más sportágakban jobban kijön a tudásbeli különbség, röplabda például még sose ment el nekem. Persze ott is elmegy 1.02-es csak azokra nem fogadok mert tisztában vagyok az erőviszonyokkal és a formával, ezért kell ésszel csinálni és élőben figyelni a meccset, nem vakon húzigálni Barcára...

Futsal is jobb mint a foci, van egy cseh csapat aki ritkán ússza meg 10 kapott gól alatt, múltkor is 1.06-ot adtak az ellenfélre és ki is kaptak 9-0-ra. Ilyenre kell fogadni nem Barcára :D De ma is volt egy 1,18-ért, az is 9-0 lett. Focira nem fogadok mert nincs kedvem izgulni hogy a 95. percben valahogy begyömöszölnek egy gólt, kivéve a Crvena zvezda, ők 99% hogy nyerik a hazai bajnoki meccset bárki ellen.

2023. okt. 31. 01:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!