A mai BL meccsekre hogy fogtok fogadni, mivel egész nap karban tart a Tippmixpro?
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 04:59
2/19 A kérdező kommentje:
Oda tudod kik járnak...
2023. okt. 25. 07:35
4/19 A kérdező kommentje:
Olyanok mint te pl
2023. okt. 25. 09:31
5/19 anonim válasza:
#4: azok milyenek? Családos, diplomás emberek a 30-as éveikben? Vagy mire gondolsz?
Vagy csak elmondod, Te miért nem mész oda? Félsz valamitől? Esetleg még nem vagy 18?
6/19 A kérdező kommentje:
Lottofobia
2023. okt. 25. 10:13
7/19 A kérdező kommentje:
Vicces kívül, legutoljára akkor voltam lottózóban, mikor előttem egy tag fél óráig boncolgatta a pénztárosnak, hogy milyen meccset rakjon , mögöttem meg a nyakamba lihegve közben, köszönöm szépen, többet nem kérek belőle!
2023. okt. 25. 10:24
8/19 anonim válasza:
Akkor ne kérjél belőle. Nem kell emberek közelébe menni, lehet így élni.
A környékemen a lottózokban alig látok egy-egy embert újsággal. Szóval simán lehet, hogy csak egy másik lottózót kellene keresned.
De amilyen jó indulatú voltál a #4-es válaszodban, nem nagyon érdekel, hogyan oldod meg a bajodat.
9/19 A kérdező kommentje:
Te meg ovisan viselkedel
2023. okt. 25. 12:44
10/19 anonim válasza:
Mondjuk azt én se szeretem mikor a roma gyerek elkezdi egyesével diktálni a meccseket és szerencsétlen terminálkezelőnek kell kikeresnie 100 meccsből meg azon belül 200 opcióból amire ő gondolt, miközben már 10en állnak a sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!