Miért ilyen nehéz bármit is eltalálni tippmixen?
Figyelt kérdés
Mai nap is minden elmegy. A Mosonmagyaróvár Haladást megraktam vendégbe, mondom a hazai egy meccset se nyert meg idén, a Halinak egész jól megy, csak behúzzák, hát persze hogy most nyert a Mosonmagyaróvár, mikor máskor nyerne. Az MTK Felcsútot féltem vendégbe tenni, nem éreztem olyan jónak a Felcsútot hogy simán nyerjen idegenben, megraktam mindkét csapat gólra, hát nyilván 0-5re nyertek, ilyenkor a másik csapat a büntetőt is kihagyja. Aztán a Girona Almeria, hazainak nagyon jól megy idén, eddig ódzkodtam rájuk rakni, de mondom az utolsó Almeriát csak megverik, természetesen a 2. percben az Almeria, miért is ne. Van értelme erre elszórni a pénzt vagy csak hülyítés az egész?2023. okt. 22. 16:35
1/3 anonim válasza:
ha könnyü lenne ez a játék már rég nem létezne. benne van a nevében is: szerencsejáték. csak itt nem egy gép villog, vagy a rulettgolyó pattan ide-oda. hanem futball labda. a szorzók is úgy vannak kialakitva hogy a ház nyerjen.
mondok egy példát: van egy tenisz meccs. 2 esély. senki nem tudja hogy ki fog nyerni, a bukik is 50-50-re teszik a meccset. de ők MÉGIS CSAK 1.90-1.90 -et adnak oddsként. Ha az 1-es játékos nyer kifizetik a tétjét a 2-es játékosra feltett tétekből, és igy forditva.
jó játék de csak annyit költsön rá mindenki amennyit megér neki.
2/3 anonim válasza:
Miért nehéz ?
Például a Leicester csapat
7 hazai meccsből 6 győztes
6 idegenben játszott mérkőzésből 3 győztes.
Ha az egyik tipped nem jön be, a következőn lehet nagyot nyerni...
3/3 anonim válasza:
Szar csapatokra fogadsz. Csak a legerősebbekre érdemes, azoknál is csak hazai meccsekre. Nézz körül, melyik bajnokságban vezet úgy az első (esetleg még második, harmadik), hogy csak 1-2 meccset nem nyertek meg. Ezekre érdemes, de óvatosan és sosem az összes pénzeddel. Számít még hogy játszanak-e nemzetközit, mert ha igen, lehet hogy az előtte lévő bajnokit leszarják, nehogy sérülés legyen belőle, így arra nem fogadnék, vagy esetleg ellenük, döntetlenre vagy a másik csapatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!