Imádom a károgókat. "fejben már a VB-n voltak". Sajnos a magyar ember nem tud örülni Magyarország sikerének, mindig kell valami kifogás. El tudom képzelni milyen megkeseredett emberek lehetnek az életben. Volt ilyen kollégám aki szintén mindenben a rosszat látta, nem igazán volt a kedvencünk. Az ilyen negatív besavanyodott embereket jobb kerülni.
Viszont azt én se gondolnám hogy megnyernénk az EB-t. Nem reális hogy egy 10 milliós ország nyerjen. Ez nem azt jelenti hogy nem fogok szurkolni Magyarországnak. Hihetetlenül boldog lennék ha nyernénk, viszont a realitások talaján állok. Ha meg nem is nyerjük, abban biztos vagyok hogy a csapat okozni fog nekünk még jó pár felejthetetlen estét, és ez az igazán fontos. A mostani csapaton látszik a győzni akarás, küzdenek foggal körömmel. Hajrá Magyarország! A károgók meg mondhatnak amit akarnak :)
2023. okt. 18. 15:56
12/20 anonim válasza:
"El tudom képzelni milyen megkeseredett emberek lehetnek az életben."
. Nyilván magadból indulsz ki.
Ezzel szemben én csak kontextusba helyeztem az akkori győzelmeket. Ettől még lehetett örülni neki.
"Viszont azt én se gondolnám hogy megnyernénk az EB-t. Nem reális hogy egy 10 milliós ország nyerjen."
. Hű, de megkeseredett ember vagy...
Portugáliában és Görögországban is 10 millióan élnek. Dániában 6 millióan sem.
2023. okt. 18. 16:02
13/20 anonim válasza:
Kit érdekel ez a retek EB? Én inkább az Ázsia Kupát akarom nézni és Japánnak szurkolni!
2023. okt. 18. 16:12
14/20 A kérdező kommentje:
Rajtad kívül több millió embert. Egyébként nézzed, mindenki leszarja, hogy mit akarsz nézni.
2023. okt. 18. 16:17
15/20 anonim válasza:
A magyar foci válogatott soha nem fog tudni EB-t nyerni sajnos.
2023. okt. 18. 17:28
16/20 anonim válasza:
Megnyerni szerintem nem fogja, azért akkorát nem fordult még a világ a magyar labdarúgással.
2023. okt. 18. 21:07
17/20 anonim válasza:
Szerintem megnyerhetjük, ha mellénk áll a szerencse is.
2023. okt. 18. 21:14
18/20 anonim válasza:
Nem.
2023. nov. 14. 16:48
19/20 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy a magyar válogatottba és a magyar fociba számolatlanul öntik zsákszámra (dehogy zsákszámra, milliárdjával) a pénzt, miközben a kórházak lerohadnak (nem a magánkórházakról beszélek persze, azok virágkorukat élik az emberektől beszedett pénzből), a szociális intézmények a béka segge alatt vannak (persze itt se arról beszélek, ahol minden nap 3-4 féle menüből lehet választani, ahol saját szoba van, ahol milliós beugrók vannak, és havonta többszázezerért meg annál is többért lehet tartósan benn élni), az oktatás sem épp a legfényesebb (sőt!) és szinte minden (más) - de legalábbis egy csomó - területre súlyos pénzek (pont ezek a milliárdok) kellenének.
2023. nov. 22. 13:20
20/20 anonim válasza:
Szerintem van esélye, de sajnos nem sok, én valahol 100-as oddsot láttam a magyar EB győzelemre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!