Mennyire vagytok elègedettek vagy csalòdottak a Litvàn - Magyar meccs utàn?
Nekem is csalòdàs, viszont èn a màsodik fèlidőben azon izgultam, hogy nehogy a veretlensègünket elveszìtsük mert az nagyon idegesìtett volna.
Azt pozitìvumnak tartom, hogy vissza tudtunk jönni ès mèg mindig veretlenek vagyunk.
Szerintem a problèma megint az volt, hogy a kis csapatok ellen nekünk kène dominàlni de nem tudunk. Ràadàsul a sajàt tèrfelünkön màr letàmadtak minket ès a vèdőink azèrt nem szuper biztosak, hogy szorongatott helyzetből is jò helyre adjàk a labdàt. Mentek megint az eszetlen ìvelgetèsek ahelyett, hogy lapos passzokkal kipasszoljuk őket.
Egy nagy csapat Ellen jàtszhatjuk amiben jòk vagyunk vèdekezès, kontra.
A szerbek ellen ezèrt is tudtunk nyerni mert ők tàmadtak ès irànyìtottàk a meccset ez meg nekünk fekszik.
A Bulgàrok ellen tudtunk dominàlni otthon egyedül.
Amikor láttam Szoboszlai nyilatkozatát a szerb meccs után, sejtettem, hogy ez lesz. " megverjük Litvániát és kijutunk ennyi"
Alázat hiányát éreztem..., és ezt a nyilatkozatot a többiek is látták, tudat alatt szerintem mindenkinek bezavart. Tényleg sokat számít a pszichológia.
A litvánok utáni meccs után is volt egy mondata: "Mármint?" Na ez ez..... Bolgárokat sem biztos, hogy megverjük, hanem kimegyünk és mindent megteszünk a győzelemért. Mennyire más üzenet.
Szóval jó játékos a Szoboszlai (legjobb), de remélem nem szállt el. Fontos a többiekre nézve. Régi nagy játékosaink is elvéreztek ezen a stíluson. Alázat, és nem spannoljuk harciasabbra az ellenfelet "tutti megverjük" mondatokkal.
Nem kellett volna változtatni a bevált stíluson, de ezt Rossi elismerte. Legfontosabb meccsnél nem nyúlnék bele a jó sémákba. Második félidő bizonyítja.
Szoboszlai egy semmirekellő fideszes gyerek, apja pénze nélkül megye 3-ban nem focizna. Persze hogy nagy az arca, mert semmiért nem kell megdolgoznia, befizetik a Liverpoolba is ha arról van szó. Nyilván alázat nem lesz benne.
A kérdésre válaszolva: igen, csalódott vagyok, mert megint nem tudtak kikapni végre, pedig nagyon ideje lenne már.
8-as azzal egyet èrtek, hogy az apja nèlkül nem lenne ott ahol van. Viszont ha nem dolgozna kemènyen nem mehetett volna a Liverpool-ba. Az màr nem az a szint ahol azèrt jàtszol mert apuci beajànlott.
Èn is Angliàban èlek ès azt làtom, hogy itt teljesìtmènnyel lehet előre juntni.
Ezen a szinten màr mindegyik jàtèkos olyan magabiztos, hogy az ùgy jön le, hogy nagykèpű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!