Gyors válaszokra van szükségem! Holnap a tőlem egyel idősebb kategóriának van KÉZI meccse. Egyik "edző" szólt még hét közepén, hogy jó lenne, ha elmennék velük játszani. Ma az edzésen megkérdeztem menjek-e, és az volt mondva, hogy mehetek. Több lent?
Figyelt kérdés
Nekem ez egy kicsit olyan válasznak tűnt, hogy annyira nem akarja, hogy menjek, de nem akar bunkónak tűnni. Ha mennék valószínűleg kispadon ülnék amúgy is, de nincs jobb dolgom. Viszont nem tudom, túlgondolom-e azzal a "jöhetsz"-el, de nem szeretném, ha miattam éreznék magukat kényelmetlenül a többiek, hisz sokkal fiatalabb, ügyetlenebb vagyok, viszont jó fejlesztési lehetőség lenne. Mit tegyek?2023. okt. 13. 19:57
1/1 anonim válasza:
Használd ki a lehetőséget. Ez nagy lehetoseg. Nekik nyilvan nem jo hogy kell egy beugro de orulj neki h te mehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!