Ő egy igazi labdarúgó ès nem is itthon gubbaszt szerencsére
1es voltam
2023. szept. 15. 12:48
3/10 anonim válasza:
Már várom mikor jelennek meg a Szoboszlai fóbiás libsik.
2023. szept. 15. 14:14
4/10 anonim válasza:
Szalai Ádám
2023. szept. 15. 15:24
5/10 anonim válasza:
A kapusok.
2023. szept. 15. 17:51
6/10 anonim válasza:
Dekázni, alap cseleket mindenki tud. Alap labdakezelés és labdabiztosság, ezek nélkül nem is lehetsz profi
2023. szept. 15. 19:43
7/10 anonim válasza:
6-os vagyok, lepontoztatok, de nézzétek meg, milyen gólt kapott éppen most a Kecskemét a kupameccsen. A kapus cselezni próbált...
Az edzők közül Bognár "Kaszinós" Gyuri nem is szereti, ha hátrapasszolják a kapusnak a labdát, ki is mondta kerek perec: "mert a kapusok nem tudnak focizni".
2023. szept. 15. 20:35
8/10 anonim válasza:
Mostmár a kapusoknak egy +1 mezőnyjátékosnak is kell lenniük, tehát magas szinten már mindenki lábbal is labdabiztos
2023. szept. 16. 08:15
9/10 anonim válasza:
Viccet félretéve, biztosan tudnak ez a foglalkozàsuk, viszont komoly stresszhelyzetben nem tudnak úgy teljesíteni mint a topbajnoksàgok jàtèkosai se erőnlètben se technikâban.Hasonlitsunk össze egy Nb 2 színvonalat egy Bundesliga 2 színvonallal .
Azért írtam másodosztályt mert ott több a magyar játékos.
Valószínűleg egy Rostock lealàzna bármely Nb 2 es csapatot,ott kijönne a különbség de lehet dekàzni ugyanannyit dekàznak.
2023. szept. 16. 08:39
10/10 anonim válasza:
Nikolics Nemanja pl ilyen lehet. Ha kiszolgálják, belövi a gólt, de ha vinni is kell labdát, elesik a saját lábában vagy a labdában. Legalábbis ezt láttam, amikor a Mol Fehérvárban játszott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!