Magyarországon a rögbi miért van ennyire mostoha helyzetben? Miért nem közvetíti egy magyar sportcsatorna sem a rögbi vb-t?
Minél többet adnak valamiből, annál népszerűbb lesz.
Engem nem érdekel, hogy sörhasú,antisportos 40-es palik nyilakat dobálnak.
@14 Csak annyira mint a foci és a kézilabda egymáshoz :DDD
----------------
De egyébként tény hogy a rögbi nem jött be a magyar sportcsatornáknak és a nézőknek. Pont. Pedig eléggé kitartóan próbálkoztak éveken át mind a válogatott, mind a külföldi klubrögbi közvetítésével. Még reklámozták is rendesen, a közvetítések színvonalával sem volt gond, minden együtt volt de a nézettség mégis a béka ülepe alatt maradt, ezt hiteles sportcsatornásoktól hallottam, tehát nem csak kifogás. A magyar nézőknek nem kellett, csak a foci meg az NFL.
Ráadásul a rögbi-vb (aminek a joga nem kevés pénzbe lenne) nem a nyári uborkaszezon idején van, hanem ősszel amikor fullon megy mindenhol a foci meg más, népszerűbb sportok. Korábban a DigiSport még megvette a Romániára vonatkozó jogokkal együtt egy csomagban, de ők ugye innen mára már felszívódtak.
"Minél többet adnak valamiből, annál népszerűbb lesz.
Engem nem érdekel, hogy sörhasú,antisportos 40-es palik nyilakat dobálnak."
Nem, nem érted. Azért nem adnak sokat belőle, mert nincs rá kereslet.
Lehet, hogy téged nem érdekel ahogy sörhasú palik nyilakat dobálnak (bár attól, hogy degradálod nem lesz igazad, ez csak egy általános érvelési hiba). Rengeteg más embert pedig érdekel, ezért adják.
A piac találkozik a kereslettel, üdvözöllek a világunkban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!